torsdag 4. september 2008

Nå er jeg igang - sammen med mange andre

Føler at jeg har kommet godt igang med bloggen. Har prøvd meg litt på farger og skrift, og det blir jo kjempe bra. Kanskje jeg kommer til å endre på ting etter hvert, men foreløpig er jeg fornøyd med resulatet. Dette var jo kjempe gøy,og veldig lett å lære seg.

Jeg er innværende om dagen og har ikke tenkt meg langt i morgen heller. Kanskje derfor jeg har så god tid til å sitte med PC. Sliter med vond hals og øyet mitt som jeg har slitt med i over en mnd nå er fortsatt verkende, så det blir nok et lite legebesøk over helga.

Hagerelatert: ingen ting å melde om. Det er mye å ta tak i, men energien er liksom ikke helt tilstedet. Skulle ha høstet noen flere frø fra valmuene, og sendt dem jeg har lovet. Også er det vel snart på tide å ta inn igjen Fuchsia og pelliser. Håper det blir litt varmere på dagtid, tomatene mine har sakte men sikkert begynt å rødme, men henger nok litt igjen pga været.

Nå tar jeg kvelden - kjenner på øyet mitt at jeg har vært på PC mye i dag. Ha en kjempe fin kveld alle som titter innom og gratulerer til alle HageGale som har fått seg en blogg i løpet av dagen og kvelden.

1 kommentar:

Rekkehuset sa...

Heihei Vivi,

så fint det er blitt på bloggen din :-)
Nå er det min tur til å spørre: hvordan i alle dager har du fått til å lage sånn bakgrunnsbilde "under" alt?

Mye å lære her gitt...

Fortsatt god bedring!