Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra juli, 2009

Bilder

Her kommer noen bilder fra hagen. Etter mye regn så er egentlig alt vått og tungt. Jeg prøver å luke ugress for det spretter jo opp alle steder etter regnet. Jeg trøster meg med at jeg kan ta igjen alt til neste sommer. Hagegleden er borte for tiden, da noe langt mer trist og alvorlig har tatt alle krefter. En av mine nærmeste har fått en alvorlig sykdom og alt som kunne ha gått galt, har vel egentlig gått galt. Jeg trøster meg med hagen, selv om ikke helt den store gleden er tilstede. Ønsker alle en fin sommer, selv om det regner stort sett over det meste om dagen.

5 flotteste i hagen - og en takk

Nå er det virkelig mye som skjer i hagen og jeg løper rundt med kamera hver dag. I drivhuset er det tomater, agurker, blomkål og brocoli i full gang og salaten blir fort spist opp av de firbente dyra som må ha noe godt i varmen. Jeg har tatt meg ei runde og fem på topp i hagen min pr. i dag kommer her. Vanskelig valg, men nå er det disse jeg gleder meg mest over. Jeg har lyst til å utfordre ellea og Lene til å vise sine 5 flotteste i hagen. Jeg har til slutt lyst til å takke Lene for at hun var så snild å kjøpe med en moserose til meg tidligere i vår. Nå er den snart i blomst og da vil nok den være på topp av de flotteste i hagen. Det blir nok en varm og fin dag i dag også. Jeg nyter dagene og synes varme og sol er helt topp. Ønsker alle en flott lørdag.

Hagevandring på nedre delen av hagen

Her kommer en vandring til. Denne gangen er det den nedre delen av hagen. Her er det mye som står igjen, og planene er klare. All gressplenen som er bak beddet skal etter hvert bort og steinheller, mere bedd og grus skal på. Håper dere liker turen og ha en flott torsdagskveld.