lørdag 2. juli 2011

Rosebeholdning pr. 02.juni 2011

Jeg har vært på Kvam i dag og handlet roser hos Bjørke gartneri. For å få en oversikt over hvilken rose jeg har, så fant jeg ut at jeg måtte sette opp en liste.
Ikke det at jeg har så mange, men en oversikt gjør alltid susen.
Christata - moserose
Nuits de young - moserose 2 stk (den ene kjøpt i dag)
John Franklin - klatrerose
Officinalis - buskrose
Double white - buskrose
Stanwell Perpetual - buskrose
Astrid Lindgren - klaserose 2 stk
H.C Andersen -
Finlands hviteros 2 stk
Louise Odier - buskrose
Louise Bugnet - buskrose 3 stk
Windchester catherdral - buskrose
New Down - klatrerose
Lykkefund - klatrerose
Aicha - buskrose
Flammentanz - klatrerose
Blue Moon - stilkrose
Ispahan - buskrose (kjøpt i dag)
Hansa - buskrose (kjøpt i dag)
Mondi - buskrose (kjøpt i dag)
Constansr spry - klatrerose
Maiddens Blush - buskrose
Blanche moreau - moserose
(jeg får ikke merket og linket alle navnene. Noen ganger skjønner jeg meg ikke helt på denne bloggen. Virker som den lever sitt eget liv.)
Roser som fortsatt står på ønskelista:
Felicite Parmentier
David Thompson
Therese Bugnet
Jens Munk
Leverkusen
Prairie Joy
Frühlingsduft
Single Cherry
I morgen blir det planting!!

5 kommentarer:

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så herlig blogg, med masse fine blomster.Noe jeg elsker og prøver å lære mere av.Legger meg til som følger i denne koselige bloggen , så finner jeg deg igjen.
-Nina-

Lene fra Lillehammer sa...

Heisann! Så pussig, skal opp til svigers en tur i morgen og da er det jo en selvfølge at Bjørke blir besøkt. Jeg ser Therese Bugnet står på ønskelista di så forstår jeg det rett så har ikke Bjørke igjen av den? Hadde nemlig tenkt å kjøpe flere av denne jeg da den er en av topp tre roser jeg har i hagen (det er forresten den som står plassert klatrende ved lysthuset vårt). Men, puhh, da får jeg klare meg med de to jeg har foreløpig men planen var å plante et par slike på den ene siden av inngangspartiet.
Selvsagt må vi treffes en dag, men så var det det hersens været da. Nå har jeg forøvrig ferie i to uker så vi får vel prøve å få til et treff om ikke så altfor lenge vel, hadde vært veldig koselig. Du har ikke noen planer om å besøke Helen Fredholm da? Har så lyst til å ta meg en tur dit igjen for det er en del år siden jeg var hos henne sist.
Okidok, nå har jeg akkurat kommet inn etter å ha vært ute å plantet stauder, plantet hekk og luket, men så kom selvsagt regnet...VRÆÆÆL.
Vi snakkes vettu!

Vigdis sa...

Gratulerer med mange nye roser. Ikke dårlig den lista der!

Mia sa...

Det var da en lang liste du får sammen så nok har du mange roser. Det kommer blomstre og dufte godt i din hage med alle dem. Nå begynner jo rosene blomstre, tross alt regn. Det er nesten så jeg tror de liker seg..
Ha en fin plantesøndag :)

Mari sa...

Fin roseliste :D Har planer om å anskaffe meg noen roser så disse skal googles. Kjekt med tips om hvor en kan begynne :)

Kaningaren har nedgravd netting så luringene ikke skal kunne lage hemmelige ganger. Har ikke vert så ille til å grave ennå egentlig, men det kan de jo fort finne på å gjøre... :P Ha en fin uke da :D