onsdag 11. januar 2012

Ennå ikke helt ferdig, men slik ble det....

Nå har jeg vel snart holdt på i ett år med å pusse opp stue og kjøkken. Det meste er gjort, men litt gjennstår. Det er vel slik det er, i allefall her i huset, at når ting kan brukes igjen så blir fort slike småting glemt. Nå mangler det litt maling på lister og noen kantlister .
Vi tok jo ned veggen som var mellom stua og kjøkkenet og det angrer jeg ikke på. Nå kan jeg sitte i stua og se inn på kjøkkenet.
Her mangler det maling og kantlister inn til kjøkkenet.
Utsikten fra kjøkkenvindu - ser hele Lillehammer by!
Rester av noen julekaker!
Og man kan sitte ved langbordet på kjøkkenet og se inn i stua.
Jeg er veldig glad for at jeg valgte en lys farge i stua, og etter som jeg har lys sofa så kan jeg variere med farger på pledd og puter.
Gøy å pusse opp, men jammen er jeg glad for at jeg snart er ferdig. Nå mangler det en del dill dall, så er ting på stell!

8 kommentarer:

stallnilsen sa...

Så koselig du har det, :)

Ha en fin kveld,videre.

Hilsen Lisbeth ;O)

Inger Marie sa...

Så fint du har det:)..lyst og lett...og utsikten din over Lillehammer er nok flott:)
Ønsker deg en god kveld:))

Linda sa...

Så fint du ahr fått det:) Det er slitsomt mens det står på, men jammen er det verdt det når man er ferdig:) Flott utsikt også:)

Beth sa...

Såå koselig du har det? Lyst og lekkert og det må være deilig med en sånn åpen løsning mellom kjøkken og stue...
Og i tillegg har DEN utsikten!!!

Tua sa...

Lekkert. Og utsikten, den er flott. Lillehammer er en koselig by, jeg savner den litt, men jeg bor jo bare 3,5 mil unna. Ha fine dager :)

krepsemor sa...

Så fint det ble, Viviann! Det virker sikkert mye større nå som dere har tatt bor veggen. Fint å kunne variere med puter, duker og annen stæsj :) Aberet med åpen løsning er kun at en må stresse litt med å holde det ryddig og fint på kjøkkenet ;o)

Vigdis sa...

Ordentlig fint, du har valgt så gode farger!

merethe sa...

Ble veldig koselig med den åpne løsningen mellom stua og kjøkkenet. Lyst og luftig ja. Også er det så enkelt å bytte på tekstiler når alt er lyst rundt. En unnskyldning for å ha mange forskjellige gardiner det :)
Jeg skal ha noen i linfarge etterhvert her på kjøkkenet. Men må jakte på de rette først. :) eller så kjøper jeg stoff og syr selv. Har så mange ideèr over ting jeg har lyst å lage at de står i kø...må skrive ned tror jeg :)
God helg. Klem Merethe