fredag 13. januar 2012

Hjemmesydde hjerter

Jeg har lenge sett og beundret andre som har sydd slike pynte-/tøyhjerter og i dag rotet jeg frem noen gamle stoffer som jeg hadde liggende.
Symaskin arvet jeg etter min mor så det sto jo egentlig bare på viljen.
Jeg fant at noen strikkelapper som jeg strikket for noen år tilbake. Var vist ment å bli et lappetappe, men uten noen videre hell. Ble mye finere på dette hjertet!
Den øverste kanten er ikke sydd igjen så dette kan fungere som en lomme. Kanskje jeg skulle finne noe som kunne henge ut av denne lomma eller stikke opp.
En gammel kjole ble til et hjerte med blonder.
Her er mitt verk på en fredagsstund. Ikke helt heldig med formen, men ettersom det er første gang siden ungdomsskolen at jeg har tatt i ei symaksin, så syns jeg egentlig at jeg var heldig.
I morgen har jeg tenkt meg en tur på bruktbutikken for der har dem helt sikkert noen blondegardiner som jeg kan sy noe av.
Trodde ikke at jeg skulle bli hekta på å sy, men det var litt gøy så får vi se hva det blir til.
Kjekt å ha litt å gjøre før frøene kommer i posten!
Ønsker alle en flott fredagskveld.

3 kommentarer:

merethe sa...

Så skjønne hjerter!!! :) Artig at du lar kreativiteten få utløp. Ja det gir oftest mersmak når man finner på noe artig. Super idè å la noe henge ut av lommen på hjertet. Gleder meg veldig til å se det neste du lager. :) God helg kjære deg. Vi jobber oss videre med vårt kjøkken. Nå monteres oppvaskmaskinen og det blir godt for nå har vi vasket opp for hånd siden en god stund før jul. Bortskjemte JA. Klem Merethe

Randines hageblogg sa...

Kjekt å sy mens du venter på frø i posten. Riktig fine var hjertene!

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Koselig at du la det til som følger, Vivi! Ikke altfor mye jeg legger ut - men det blir det det blir. Finfin oppussing. Her går det også i små og større prosjekter når det er tid og en smule overskudd. Søte hjerter du har laget!!!