Gå til hovedinnhold

Min utsikt i dag 4. januar 2012

Her er min utsikt over Lillehammer by. Kjempe flott blåtime i dag rundt kl. 1500.
Her har vi vår lokale skibakke på Vingnes. Her produseres det snø slik at det snart er klart for alle lekene barn, både på nedover ski og akebrett.
Nordre Ål i Lillehammer fikk ei lita stund med sol i ettermiddag.
Lysgårdsbakken får også litt sol på tampen av dagen.
Alle bildene er tatt fra min veranda på Vingnes med kjempe flott utsikt over til andre sia av Lillehammer.
Det er fint med blåtime selv om ikke fjellet spiller!
Gøy med bilder og vinterlys - må nok utforske litt mere her tror jeg!

Kommentarer

Beth sa…
Ååå, såå fine bilder?
Så det er der du bor da, på motsatt side av Lillehammer?
Da ser du nok også rett over til min svigerinne som bor i Lillehammers eneste høyblokk, YK-bygget...
Jeg liker meg kjempegodt på Lillehammer...
Linda sa…
Å så herlige vinterbilder:) Her er ingen snø og i år tror jeg ikke vi får noe snø heller. Røde tall på gradestokken så langt vi kan se:)
Turid sa…
Kjempefine bilder, Lillehammer er nå en vakker by synes jeg.
Ja, kunne du ha hatt bedre utsikt da Vivi? Hehe. Nesten så du fikk med huset mitt på bildet av lysgårdsbakken gitt.
Så flotte bilder av utsikten din med snø i bakkene.
ha en fin dag!
Merethe sa…
Ja det er litt av en utsikt dere har derfra. Flotte bilder med herlig vinterlys. I dag stråler sola...må ut ...hopper i varmedressen jeg.. Ønsker deg en flott dag. klemmer
Unknown sa…
Så fine vinterbilder , ja her er det ikke mye snø å skryte av.
God helg , klem Marit.
Underberget sa…
God helg til deg og takk for hyggelig hilsen!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne