Gå til hovedinnhold

Godt at dagen snart er over.........

Dette har vært en kjei dag! Alt jeg har tatt i og alt jeg har gjort, har på en eller annen måte gått galt.
Først krangla jeg meg vaskemaskina, for den ville bare ikke vaske og det er frustrerende når man er 4 personer i huset og alt hoper seg opp.
Nå som det er vinterferie hadde jeg tenkt å få vasket votter, luer og andre ute ting som sønnen har brukt både på slalom og skirenn.
Alt var bare kastet inn på vaskerommet!
Etter mye frem og tiltake, prøving og igjen prøving for å få denne maskina til å ta inn vann, så skjønte vi at dette ikke nyttet. Vi måtte bite i det sure eple å kjøpe en ny!
Ikke nok med at vi får en ekstra utgift med nytt drivhus, men også en ny vaskemaskin!
Slike ting passer aldri!
Så det ble ny vaskemaskin og nå vasker jeg klær på harde livet.
Eller i dag har jeg træla med det meste, lyspærer som går bare jeg nærmer meg lampa, brødskiva som selvfølgelig faller på gulvet med kaviarsiden ned.
For å roe meg ned så trengte jeg jord mellom fingrene og bestemte meg for å sette pellisstiklingene mine i jord.
Det ble noen kopper med stiklinger og jeg håper virkelig at dem slår rot. Jeg bruker helst pelliser som sommerblomster, og det vil bli kjempe fint med mange smågrupper rundt omkring på veranda'n med blomstrene pelliser!
Nå står dem ute i lysthuset under plantelys og jeg ønsker dem lykke til og krysser alt jeg har for at noen i allefall vil leve videre!
Har ikke så veldig god erfaring med å sette stiklinger så tidlig i jorda, har pleid å la dem stå i vann til dem får røtter.

Nå har kveldsroen kommet og vi har spist god mat og jeg har fått roet meg med et glass vin.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg!

Håper dere koser dere også.


Kommentarer

Så flink du er!
Skulle ønske jeg hadde et drivhus eller en plass og holde på med sånt!
Ha en fortsatt fin kveld
Klem Linn
Nennes sa…
Så gøy :)

Ha en flott kveld!
Marit sa…
Det er kjedelig med sånne dager. Får håpe stiklingene dine slår rot. Ha en fin kveld!
Frøya-Heidi sa…
Sånne dager dukker opp nå og da, bra denne snart er over :-)

Lykke til med stiklingene!
Sivs hus sa…
Hei, Ja det var litt av utfordringer...men de forsvinner fort hos deg....takk for koselig hilsen. god lørdagsklem Siv
Tins roser sa…
Uffda, dette ble mye på en gang, men det er jo typisk da...at ting baller på seg, men det ordner seg nok til slutt. Så flotte stiklinger du har!
Elsa sa…
Sånne kjeie dager bruker å dukke opp med jamne mellomrom de.
Du har da jammen fått gjort en hel del likevel om dagen begynte skjevt.
Pellisene slår helt sikkert rot og du får masse flotte blomster å pynte med:-)
Ha en fin helg:-)
Så flott at du nevnte at pellisene skulle i jorda:) For da kom jeg også på at jeg må sette min røtede stiklinger i jorda i morgen, når jeg likevel skal drive med jord - har planer om å så litt i morgen :) Og så kan du trøste deg med at det trolig blir leeenge til vaskemaskinen streiker igjen ;)
Anne sa…
Det er utrolig hvordan alt går galt enkelte dager..
har nettopp vært i gjennom det samme selv med vaskemaskinen.
Virker som du har det fint nå og jeg må bare si at du har gjort litt av en jobb med pellisene dine.
Jeg har satt mine topper i vann og HÅPER det kommer røtter(syns bladene bare gulner..)mannen ville satt de i jord med en gang..så vi får se.
Ha en fin helg videre1
klem Anne
Så har du haft en riktig Tycho Brahedag = skitdag och nu kan det ju bara bli bättre, eller hur:))
Pelargonsticklingarna kommer säkert att tacka för omvårdnaden och bli fina nya plantor och den nya tvättmaskinen är säkert ett strå bättre för miljön.
Turid sa…
Arghh, enkelte dager... Godt ting ordnet seg med vaskemaskin, håpløst uten. Ha en kjempefin søndag, sola skinner deilig på de skitne rutene mine her :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne