Gå til hovedinnhold

Tulipaner i snø

Jeg leser mange flott blogger om dagen og bruker veldig mye tid på nettopp dette. Det gir meg inspirasjon, ro og jeg gleder meg over hvor mange flotte blogger det finnes der ute.
En blogg som har inspirert meg nettopp til å ta bilder av blomster i snø, er bloggen til Inger Marie - Hagerommet. Hun har så mange flotte bilder av is, snø og blomster!
Jeg har hermet litt av henne i dag (håper det er greit). Noen tulipaner hadde liksom gjort sitt og før jeg kastet dem, så tok vi turen ut i snøen.
Etterpå lekte jeg meg litt med Picasa og slik ble resultatet.
Den flotte rosafargen sammen med sølvlykta ble virkelig fint i den hvite snøen.
Det er virkelig gøy når man kan leke seg litt med bilder!
Takk til alle bloggerne som har gitt meg inspirasjon både til å ta bilder og til å blogge videre!

Ønsker alle en fin søndag!

Kommentarer

Flotte bilder du har tatt av tulipaner, lykt og snø.

Her snør det i dag, men tulipanene får bli inne foreløpig...

Fortsatt god søndag til deg!
Unknown sa…
Så fint! Vi har også vært ute i snøen i dag, men det ble mer måking, både av egen og naboens tomt:)
Liza sa…
Flotte bilder:)
Har ikke tenkt tanken på å gå ut å ta bilder i disse minusgrader tider ennå, men man får jo vakre bilder:)
Klem
Liza
Inger Marie sa…
Såååå flott,Vivi!!!
Og så artig at du hermer etter meg..
fortsett med det:))
Men dette ble veldig fine snø/blomst bilder...og jeg er enig med deg...det er så mange flotte og inspirerende blogger der ute...jeg også bruker masse tid på dette....men tror ikke det er det værste en kan gjøre :)
God søndag:))
Asbjørg sa…
Her har du fått til mange fine bilder!Tulipaner og snø,delikat kombinasjon!
Kathrine sa…
Flotte bilder! Her og havner tulipanene ute i snø og frost, før de går i komposten. Flotte fotomotiv av blomster i snø ja:)

Ønsker deg en fiiin sønda!

Forresten flott innlegg under her også.

Klem:)
Bildene dine var bare lekre, det er gøy å leke med bilder helt enig :-)

Ha en fin søndag videre :-) Anita
Linda sa…
Å en så nydelig collage du har laget:)
Tins roser sa…
Det blir virkelig fint, Vivi. Inger Marie kreerer mye fint...og det er å inspirerende å lese blogger, det blir jo på en måte som å lese magasiner eller bøker.

Klem fra Unn :)
Line S sa…
Så fint. :)
Jeg har også brukt helga til å kikke innom forskjellige blogger, og du så nye spennende som finnes. :)
krepsemor sa…
Dette ble nydelig! Jeg er ikke så flink med sånt, så jeg får heller nyte sånne bilder =)
Ja, det går med en god del tid til å besøke og kommentere på blogger nå for tiden, men det er jo så morsomt også!
Ha en fin uke, Vivi!
Tulipaner i snø har ikke jeg fått med meg.....det er så mange som er så flinke på fotografering at jeg blir helt betatt og skulle ønske det var meg. Jeg klarer ikke å finne interessen for foto selv om jeg prøver, men har ikke gitt opp enda. Prøver fortsatt.

Ha en nydelig søndagskveld
Min Verden sa…
Bildet av hagerommet ditt foran drivhuset er så utrolig vakkert! Jeg ønsker meg noe helt vanvittig et drivhus - kanskje denne sommeren? Hanne
Marit sa…
Kjempefine bilder! Tulipaner og snø passet fin i sammen.
Turid sa…
Kjempelekre bilder du har tatt. Ha ei fin uke, Vivi :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne