Gå til hovedinnhold

Grrrr jeg er så irritert!

Er bare innom for å si at dagene går litt for fort, men snart er det helg!

Også er jeg så irritert. Fy søren, så vanskelig det skal være med forsikringsselskaper.
Jeg har jo holdt på med denne skadesaken på drivhuset mitt i lang tid, og nå har en del av forsikringssummen kommet.


Men langt fra alt som jeg har krav på.
Ble lovet betaling for både opprydding og montering av nytt, alt jeg skulle gjøre var å skrive ned antall timer som vi brukte.


Jeg ble også lovet erstattning på ting som ble skadet inne i drivhuset.
Og en helt grei oversikt fra meg ble sendt inn på mail, sammen med bilder av drivhus.
I dag når jeg ringte var det ikke notert noen steder at jeg var lovet dette, så da blir det vel påstand mot påstand da....
Har mest lyst til å gi opp hele greia, men jeg har en kollektiv innboforsikring og da har jeg vel krav på å få for både opprydding og montering. Jeg fikk jo beskjed om å sende inn antall timer...

Noen som vet og har gode råd?

Nei, jeg blir så sint!

Men jeg har fått biletter til Hagemessa fra Anne Moseplassen og det er bare en arbeidsdag igjen før helg!

"det ordner seg alltid for snille jenter"


Ha en fin kveld alle sammen!


Kommentarer

Nennes sa…
Uff...ikke gøy!
De vrir seg unna....

Ha en flott helg da :)

Klem
Uff, så kjedelig. Håper det går i orden... jeg har dessverre ingen gode råd, kanskje ikke annet enn å ikke gi opp. Jeg heier på deg=) Vibeke
Villrose sa…
De driver typisk utmattelsestaktikk.

Nei, det beste rådet er vel å stå på utrettelig, med saklig oppramsing av hva de har lovet og du har oppgitt...

Sees på messa!
Dette ser ikke ut for å være en hyggelig affære, huff og huff...her betaler man forsikringer i dyre dommene...og forventer nok man skal få igjen for det man faktisk har tapt ved skade...jeg mener du ikke må gi deg, let opp i lovverk og stå på!!!
Ha en veldig koselig tur på hagemessen da.
Klem fra Kristin
Fy søren så uheldig du er. True med å bytte forsikringselskap kanskje? Alltid kjett med sånne forsikringssaker, men håper det ordner seg for deg da og som du sier gjør det stort sett det for snille jenter.
Trøsteklem til deg!
Vad tråkigt! Förstår att du är irriterad! Hoppas hoppas det löser sig till det bästa för dig. Ge inte upp:)).
Stor kram Maria
Snuffeldyret sa…
Du må finlese det med liten skrift og siden henvise til det, jeg har if og har aldri hatt noen som helst problemer med de noen gang, selv ikke da ovnen tok kvelden og alt frøys.
Jeg har stukket noen stiklinger av den pellisen du kommentert hos meg. Når de har rotet seg kan jeg sende de til deg?
Hva er dette for et kjipt forsikringsselskap da?
De prøver å trøtte ut folk.... du får føre timer for all korrespondansen også!
Underberget sa…
Så leit og ergelig for deg. Håer de gir etter hvis du presser litt på.. For min del ser det ut som vi får hjelp til å skaffe veksthusduk likevel, det blir ikke så pent som drivhus, men mye billigere da. Håper du får en fin opplevelse på hagemessa!
Ranten sa…
Grrr. Skikkelig sint på dine veine! Håper det ordner seg! Ikke gi deg! Grrrr.
loftkroken sa…
Kjenner jeg blir irritert her jeg sitter :/Stå på :))
Håper det ordner seg ♥
Takk for alltid så koselig kommentarer :)

Klem klem
Elsa sa…
Ergelig at det skal være sånn. Ikke gi opp, stå på krava. Håper at det ordner seg til slutt:-)
Inger Marie sa…
Ja..dette er typisk!...alt skal virke gerit..men er det ikke når det kommer til hælinga...forstår at du blir oppgitt...kanskje det er det de prøver seg på...?
Kos deg på hagemessen...skulle gjerne vært der..men iår går det ikke..:)
Huff ja Dagmar ødela mitt lille nye drivhus også , men tenkte at det sikkert ble vanskelig å få noe igjen fra forsikringselskapet...så vi har tapet det sammen så godt vi kunne. Pent ble det ikke.Klem
Marit sa…
Det var ikke noe hyggelig av forsikringsselskapet, nei. Får håpe det ordner seg til slutt.
Stå på krava! ;-)
Anne sa…
Så ergerlig da..
Stå på Vivi ..ikke gi deg !
Koooos deg på hagemessa..vel fortjent!
Klem Anne
Jeg kan så godt forstå dig!
Håber det ordner sig.

:-) Dorthe
Turid sa…
Gi ikke opp. Forsikringsselskap er som staten, de vil gjerne ha pengene våre, men helst ikke gi noe tilbake. Det pleier å hjelpe når en truer med å bytte selskap.
Heia Vivi!
Tins roser sa…
Forsikringsselskaper kan være ganske så irritable. Men det fins jo mange å ta av, så er du misfornøyd, er det bare å bytte. Har hatt en feide med ett og aldri kommet i mål. Man skal virkelig være sterk for å holde ut.
Kathrine sa…
Vi har hatt tull med vårt forsikringsselskap for noen år siden, etter at vi valgte å bytte til et nytt.(etter en rettsak vi var igjennom)
Det endte med at vår advokat truet forsikringsselskapet med å gå ut i media, da ble det stille fra den kanten du,)
Kanskje prøve den du også? Ellers så er det beste å få alt på papir, selv om muntlige avtaler gjelder også.
Forsikringsselskaper har enorm makt, og en blir så liten selv.
Uannsett så håper jeg det retter seg for det etterhvert.
Klem:)
Merethe sa…
SÅ mye styr for deg...håper det går i orden med forsikringselskapet. Kos deg på hagemesse!!! Her skal vi feire to barnebarn i helgen. Det blir også kos ;) God helg til deg... klem Merethe
Snuffeldyret sa…
Når skal du på messa? Jeg skal på lørdagen og tenkte at om du også skal dit da så kan du få den potta med stiklingene i da? Hvis du skal dit på søndag så kan den kanskje sove over på galstanden til du henter den?
krepsemor sa…
Huff, så kjedelig! Det er visst forskjell på forsikringsselskap! Jeg hadde definitivt byttet selskap! Vi bruker Unison forsikring, og pengene kom på konto bare 3-4 uker etter at vi sendte inn klage! Og vi fikk for opprydding også! Stå på, og ikke gi deg!
Ønsker deg lykke til, og kos deg på hagemessen! Klem!
Unknown sa…
Så ergerlig! Har desverre ingen gode råd på veien foruten om at det sikkert er lurt å mase mye og være påstålig.....Så kos å skulle være på hagemessa- rapporter til oss som ikke kan dra:) Ha en fin helg!! Klem
Rejen sa…
Hvor irreterende at skulle slås med forsikringsselskabet, jeg håber du får dækket det hele....Skønne billeder af de små fine skud der dukker op i din have..;-D God weekend til dig..

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne