Gå til hovedinnhold

Pakke i posten!

Det var bare tilfeldig at jeg hentet posten i dag etter jobb, for egentlig er det gubben som er "postmann" her i huset.
Der lå det en pakkelapp og ventet på meg, og jeg snudde fort bilden og raste ned på posten for å hente den.
4 flotte planter fra Svein hos Planterike var avsender og jeg en lykkelig planteeier!


Det blir nesten som juleaften når pakken åpnes, selv om jeg vet hva den inneholder!


Pion Shirley Temple.
En av mine favoritt pioner!


Pion Sarah Bernhardt.
Kanskje den fineste pionen jeg vet om.


Delphinium highlander "Chrystal Delight"
Lurer på om denne får frø?


 Veronica "First Love"
Denne blir kjempe fin sammen med den lyse blå Veronica'n.

Alle plantene hadde kjempe fine skudd og var friske og fine! Etter litt husarbeid, tok jeg turen inn i lysthuset for å stikke fingrene i jorda.
De nye plantene fikk jord rundt beina og jeg fikk prikla litt!


Valmuer som skulle vært prikla for lenge siden, men dem er så små. I dag måtte jeg bare!
Det ble kasta flere enn jeg tok vare på. Må huske på det neste gang jeg sår valmuer, at jeg behøver ikke strø utover alle frøene på en gang.


En god venn som er med meg nesten over alt. Denne kaffekoppen har min sønn laget i barnehagen.
Min yndlingskopp og han følger veldig med om jeg bruker den eller ikke, men han har skjønt det nå at den må vaskes en gang i blandt :) og da må jeg bruken en annen så lenge!

Håper alle har hatt en flott tirsdag. 

Kommentarer

Alltid artig med pakker i posten=) Kos deg med planting=) Vibeke
loftkroken sa…
Flotte planter du fikk i posten da :)
Morsomt med den koppen,ha ha:D
Viktig for dem at vi vil bruke det de gir i gave.Sånn er min minste også :)

klemmer
Inger Marie sa…
Så herligt:)...nydelige planter du har kjøpt...peonene er virkelig flotte:)..og gøyal kopp:) Ha en fin kveld:))
Turid sa…
Mange lekre planter :) Kos deg meg jord under neglene, jeg skal legge ned enda flere dahliaknoller. Finfin tirsdag til deg, tuaklem.
Ranten sa…
Du den koppen din var helt på høyden med mumikoppen min :) Ååå jeg også venter på pakke fra Svein! Alltid kjekt med plantepakke :)Og vi håper fortsatt optemistisk på vårens inntog i hagen!?
Marit sa…
Heldige deg! Jeg venter også på pakke i fra Svein, så da kan jo nesten begynne å vente på den. Flott kopp du har. Det er stas med ting som barna har laget.
Flott med peoner da. Har begge to selv, men må inrømme at jeg ble bittelitt skuffet over frøken Temple. Men tror hun blomstret for første gang i fjor så forhåpentligvis blir hun flottere med årene. Sarah Bernhardt, derimot, er definitivt min favoritt, ingen over og ingen under. Tror jeg har 3 eller 4 stykker av den.
Når det gjelder pellisen du ønsker avlegger av går nok det veldig bra, men den er litt for liten enda, men du skal få en bit senere.
Kos deg Vivi!
Så herlig for deg at det kommer planter i posten...godt de overlever postens "terror"...og du får de nok til! ...sønnen din er nå søt da...lager hagekopp til mamman sin!
Ha en god kveld.
Klem fra Kristin
Underberget sa…
Så flotte plantekjøp:-) Pioner er jo bare så nydelige. Jeg har nettopp kjøpt meg en ridderspore og løyntnantshjerte, gleder meg til de blomstrer:-) Bare synd at vi fikk surt marsvær nå i april som vi vil ha sol og mildt... Ønsker deg fine hagedager på Lillehammer!
Klem fra Berit
Snuffeldyret sa…
Så mye fint!

Og en sånn kopp har jeg også, min absolutte favoritt kopp! Ingenting er som hjemmelagd!
hagen vår sa…
Så fint at du er fornøyd. Jeg har bestilt en kjempepakke.Dine peoner +++! Gleder meg til å pakke opp.
Ååååå så kjekt med pakke. Får en fra Svein jeg også om noen dager - gleder meg :-)
Det är så roligt då posten kommer med sådana paket.
Vilka härliga växter du köpt :=)Pioner kan man aldrig få för många av.

Ha det gott!
Høres artig ut med nye planter i posten - startet på en bestilling jeg også, men den ble faktisk ikke sendt kom jeg på.... kanskje jeg skulle...
Peoner (3 stk Mons. Jules Elie fra Svein) kom i jorda for to år siden, men sist sommer kom kun et par små bladstilker opp. Håper de blir bedre i år!

Takk for at du kommenterer :-)))
Helena sa…
Oj vad mycke fint du fick hem:-)jag väntar oxå på beställningar :-)
KRAM från mig!
Linda sa…
SÅ mye lekkert:) Jeg har svart deg inne hos meg... Det ble brått litt, he, he:)
krepsemor sa…
Åhh så spennende med pakke i posten! Jeg går også og venter, men han skal sikkert sende mange pakker rundt :)
Sjarmerende kopp, og klart det er den beste koppen!
Martin sa…
Vi har fallt for noen av de samme plantene fra Svein :)
Härligt med såna paket som kommer med posten och så roligt att få plantera och vänta på vackra blommor!
Ha en fin dag!
Liza sa…
Herlig med slik postpakke, jeg hadde nok bare rygget og kjørt for å hente jeg også.
Min mor hadde mange peoner og før hun solgte huset hadde jeg en liten raid i hagen hennes jeg har fått med meg 5 eller 6 forskjellige typer håper alle blomstrer i år.
Klem
Liza
Pia sa…
Wow en fin Delphinium, jeg har ikke set den farvekombination før, glæder mig til at se flere billeder af den når den springer ud :)

Jeg må vist også snart igang med at forspire mine dahlia knolde, nu ser det goså ud til at varmen igen kommer til Danmark efter en kold april.

Hyg dig med plantningen
Unknown sa…
Jeg fikk også pakke i posten i går- nemlig av deg!! Tusen takk for både spirer og frø- de så ut til å ha klart reisen bra:) Nå skal jeg bare snoke litt rundt å se om jeg finner på noe lurt å sende tilbake igjen:) Ha en flott onsdag! Klem Maria
Merethe sa…
Å så spennende med plantepakke :) jeg venter også pakke derfra. Med både det ene og det andre oppi...ho ho jeg tok litt av da jeg bestilte derfra. ;) Har priklet mange valmuer men har veldig mange igjen. Så her blir det valmuehage i år om alt lever opp...Også ...FOR EN SKJØNN KOPP...forstår godt at du bruker den ofte. Ja nå vil vi ha varmere vær!! Ha det riktig så fint :) klem fra Merethe
Hei Vivi. Så gøy med plantepakke! Nydelig den riddersporen og veronica. Kjempekoselig den koppen:)) Så bra at det endelig ordna seg med drivhuset! Håper du får en nydelig vår hos deg:)) Kos deg i hagen:)) Klem Ellen.
Kathrine sa…
Artig med pakke i posten! Peoner er flotte. Har bare tre, og håper alle kommer opp denne våren også.
Flott kopp! Alle har vi favorittkopper ja.

Klem:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne