Gå til hovedinnhold

Bilder fra konfirmasjonsdagen!

Føler nok litt at det er en rar mandag i dag.
Dagen i går har vi gått og ventet, lengtet, gruet og gledet oss til i lang tid.
I dag er alt over og hverdagen med skole og jobb er tilbake!

I takktalen til konfirmanten, så sa hun at hun håpet at hverdagen kunne komme tilbake snart, med normalt humør og vanlige ting.
Den var nok ment spesielt på meg, tror jeg. Må nok innrømme at jeg har vært litt stressa i forkant, og det har dem rundt meg merket :)

Her kommer noen bilder av vår store dag:




Jeg ble veldig fornøyd med blomstene. Noen av vasene var så trange at det var nesten umulig å få alle ned i, så på småbordene rundt ble det bare to rosa blomster og marikåpe!



Matbordet!
Og det ble rikelig med mat, så vi kommer til å spise resten i flere dager!



Kakebordet!
Det ble nok kaker også, men det er litt værre for kaker får man liksom nok av etterhvert.
Det var det store problemet i går kveld - hva gjør vi med alle kakene?
Noen er nå puttet i fryseren, men andre får bare stå i kjøleskapet.
Blir nok ikke noe slankekur med det samme her i huset :)



Masipankaka ble kjempe flott!


Fra kirka kjørte konfirmanten standsmessig i bilen til onkel! 


Gavebordet!


Konfirmanten i sin nye bunad!
Flotteste jenta!


Det ble en kjempe flott dag for alle sammen. Både konfirmanten selv, foreldre, besteforeldre, onkler og tanter og andre gjester.
Taler som rørte, og taler som vi lo av!
Helt perfekt dag!

Hverdagen er her, som sagt, og nå skal jeg kjøre frøkna til tannlegen og siden er det foreldresamtale på skolen til sønnen.
Vi avslutter med en fotballkamp og kanskje en kake, for det ble vist igjen litt :)


Kommentarer

Det var et nydelig dekket bord dere hadde og konfirmanten så helt vakker ut. Klem
Unknown sa…
Så flotte border , kaker ,mat og konfirmant.
Gratulerer med frøkna og vel overstått.
Det er ikke det minste rart en blir litt stressa ,det er mange små og store ting som skal på plass Vivi.

Du får ta deg noen velfortjente dager i hagen og bare slappe av.

Ha en fin dag , Marit.
Ranten sa…
Gratulerer med vel overstått Vivi! Dett har du klart fint. Hadde du bodd litt nærmere skulle jeg ha hjulpet deg med all den deilige maten :)
Rejen sa…
Et superflot bord, og sikke da en masse kager...Det var godt at det blev en dejlig dag, men også dejligt når det er overstået...;-D
Snuffeldyret sa…
Det ble jo et kjempefint bord! Og det er ikke så rart om man stresser litt, man vil jo at alt skal være på stell!
Gratulerer med vel overstått! Kjenner følelsen igjen fra i fjor :-) Og fint at man føler dagen ble fin og forberedelsene gjorde nok sitt til det. Og så får man jo gjort ferdig en del halvferdige prosjekter som man liksom utsetter ellers i hverdagen.
Vi har ennå en kakerest i fryseren... et år etter! Du har fine bilder av bordet, jeg glemte helt det i innspurten natten før...

Flott konfirmant!
Så fint alt såg ut!
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, var jo igjennom det for 2 uker siden, var ganske stressa ja:)
Klem Linn
Marianne sa…
Dette så profft ut:-). Gratulerer med vel overstått! Gøy at du har lagt ut såvidt mange bilder av det hele. Moro å følge med ! Nå fortjener du å slappe av og kose deg med hagen din
Merethe sa…
Vel overstått :) så godt at dere er fornøyde alle man. Lekkert bord!! Og herlig mat og kaker. Klem M
Gratulerer! Veldig hyggelige bilder!
Laura sa…
Så nydelig dere har pyntet :)
Nå er dere ferdig med dette og du kan
puste ut hehe
Ha en fin kveld videre
Gratulerer så mye=) Ser ut som dere hadde en superbra dag=) Vibeke
Inger Marie sa…
Så flott bord!..og mye god mat..en flott konfirmasjon dere hadde..men det er så rart med det..hverdagen er ok likevel:)
Takk for du deler Vivi:)
Sunniva sa…
Kjempefint festbord, veldig gjennomført pynting. Og flotte bilder av mat og kakebordet. Gratulerer med vel overstått ! Så bra det ble en fin dag. Ha en fin kveld.
Klem.
Vigdis sa…
Gratulerer med vel overstått dag! Om et år er det min tur, og jeg skjønner at det gjelder å planlegge litt. Kos deg nå med kaker og rester og ikke tell kalorier!
Elisabeth sa…
Så lekkert du hadde pyntet bordet , nydelig mat ser det også ut som :) Godt for alt som er gjort, ifjor hadde vi konfirmasjon. Husker vi pustet godt ut når det var over, men det er veldig hyggelig å se tilbake på :)
Nydelig dekket konfirmasjonsbord! Maten så både velsmakende og flott ut, ikke var det mangel på hverken kaker eller gaver heller. Vel overstått, man blir litt ute av stasjon når man skal ha regien for sånne store selskap.
Ha en fortsatt flott dag.
Klem fra Kristin
Wenche sa…
Så flotte Bilder, flott pyntet, så ut som mange gode kaker og ikke minst en kjempeflott konfirmant ! :0) Gratulerer med overstått :0)
Liza sa…
Nydelig jente og nydelig bord.
Gratulerer med vel overstått:)
Klem
Liza
Susanne sa…
Så fint allt blev och så god maten så ut ;)) Jättesöt konfimand ;)
kram susanne

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne