Gå til hovedinnhold

Jeg har vært i himmelens hage!

Etter første gang jeg leste Helen Fredholms hagebok, så bestemte jeg meg for at dit skulle jeg på besøk. Tiden gikk og det ble liksom ikke tid, eller så var været dårlig, eller så skjedde det noe annet.
Men i dag hadde vi bestemt oss. I dag skulle vi ta turen til Totenvika og Helens flotte hage!
Og den var flott, mer enn flott!
Jeg var kommet til himmelens paradis, og jeg sugde til meg all den inspirasjon og flotte inntrykk jeg fikk langs gruslagte stier og bugnende blomsterbed.
Her er noen bilder fra hagevandringen hos Helen Fredholm. Nyt dem, og skulle du ha behov for å sette deg ned, så var det nok av koselige sitteplasser rundt omkring i hagen.
God tur:























Her er blonderommet til Helen!


Her ved lysthuset fant jeg min plass i solen, etter endt hagevandring!
Koselig plass i hagegyngen...


...med en god kopp kaffe og Totenkringle!

Du verden for en dag, og du verden så flott en hage og hagevertinne!
Tusen takk Helen for en utrolig fin hageopplevelse, og jeg kommer tilbake!

Håper dere koste dere med bildene!

Kommentarer

Underberget sa…
Nydelige bilder og takk for at du delte dette besøket med oss! Jeg lånte boken hennes på biblioteket i fjor og ble helt betatt av dette fantastiske anlegget! Fortsatt god helg til deg! Klem
Det hørtes superkoselig ut=) Skjønner at du synes det var fantastisk å være der. Ser flott ut=) Vibeke
Aina Strand sa…
Nydelig hage, skjønner at du ville sette deg i hagegyngen å bare nyte ;-)
Marianne sa…
Åhh-har du fått vært der:-) . Hærlig hage og flotte bilder, Vivi. Dere har sikkert hatt en super dag. God helg!
Tenk å få oppleve en slik hage...trivelig og inspirerende! Tusen takk for at vi fikk være med deg!
Mariann sa…
Så mange flotte bilder du har tatt fra denne vakre hagen. Takk for at du deler!
Ha en fortsatt fin lørdag!
Marit sa…
Flotte bilder av en romantisk hage. Takk for titten :-)
hagen vår sa…
Så utrolig flotte bilder du har tatt. Anne
Ranten sa…
Denne hagen er på pogrammet for årets Forumtreff. Og nå er det bare å glede seg! Takk for titten :) God søndag!
Mange fine bilder fra en flott hage, takk for titten!
Tins roser sa…
Ja, det er dette man kan kalle hage, har alltid vært betatt av den, men bare sett den på bilder og på TV. En dag må jeg dit...Skjønt, Vivi.
Så utrolig flott hagevandring du har vært på...forseggjorte bed, koselige sitteplasser og ikke minst et nydelig hus! Takk for følge!
Kos deg videre.
Klem fra Kristin
Ååh så underbar trädgård!
Vackra bilder!
Jeg bare må få tatt meg en tur Helen Fredholms hage. Jeg ser at den er fantastisk også er hun så hyggelg :-)
Susanne sa…
Vilken vacker trädgård ;)) Förstår att du njöt!!
ha det gott
kram susanne
Vigdis sa…
Veldig flott hage ja! Kunne gjerne tenke meg et besøk dit!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne