Gå til hovedinnhold

Dagliljene har startet!

Nå har dagliljene startet blomstringen.
Nå måtte jeg forte meg ut for å ta bilder, før regnet starter igjen.
Jeg venter fortsatt på noen til, men her er dem som blomstrer i dag!






Jeg har som vanlig ikke navn. Jeg begynte å skrive navn på flate steiner, og så legge disse i bedet. Men skrifta blir borte etter hvert, men hva gjør vel det.
Flotte er dem i allefall!

I morgen skal jeg på besøk til Elin Merete - Livet på småbruket, sammen med Hanne - Rekkehuset.
Det er fjerde sommeren vi møtes, og det alltid kjempe koselig. Vi prater, spiser, hager, koser oss, prater og hager litt til.
Elin Merete skal lære oss å støpe i morgen , og det gleder jeg meg veldig til. Jeg skal ta bilder og følge nøye med, slik at jeg kan vise dere her på bloggen.

Kos dere alle sammen og ha en flott tirsdagskveld!

Kommentarer

Tante Titti sa…
Så nydelige de er!!
Titti-klæmm!!
Så vackra dagliljor i härliga färger.
Vad roligt att träffa andra bloggare, ha det så mysigt!
Kram Maria
Asbjørg sa…
Så fine dagliljer du har!
Ha en fin kveld!
MarJE sa…
Heilt nydlige dagliljene dine.
I dag har eg vore å kjøpt meg to nye, ei kvit og ei fyllt heilt lys gul. Dei hadde knupp så eg får sjå blomane i år:) Har alt for lite av dei og vart såååååå misunnelig når eg ser alle dei vakre bloggarane viser fram :D
Du får ein aldeles trivelig dag ilag med hagevenner. Då må du kose deg mykje. Gled meg til å få sjå korleis du har hatt det og om støypinga :)
Klem :))
Kari sa…
Nydelig - elsker liljer. Foeløpig har jeg bare en rosa selv. Kanskje det blir flere etterhvert som hagen vokser. Klem
stallnilsen sa…
Navn eller ikke navn , nydelig var de uannsett :)

Hilsen Lisbeth :)
Turid sa…
Flotte dagliljer :) Har noen knupper her også, men vet ikke om de rekker blomstringen.
Kos deg med støping i morgen, blir gøy å se.
Marit sa…
Du har mange flotte dagliljer. De er like fine selv uten navn. Klem
Anonym sa…
Så vakre dagliljer. Ser jeg ikke har planlagt plantingen min godt nok for sensommeren. Må nok stramme meg litt opp der,ja. Så artig med støping på dere i morgen. Synd avstanden er så stor, for har lært meg mye om det etterhvert. vi følges jo på bloggen og flere eksperimenter kommer jeg med senere. Ønsker dere en hyggelig morgendag ;)
Sunniva sa…
Så mange fine dagliljer du har. Og det blir spennende å se på støpingen. Har støpt et fuglebad tidligere i sommer, det ble kjempefint, har bare ikke fått lagt ut bildene enda, men det kommer. Gleder meg til å se hvordan du gjør det :-)
Inger Marie sa…
Nydelige dagliljer!
Så hyggelig at dere skal besøke Merethe..og støpe også!...kjenner jeg er litt misunnelig...:)
Kos dere..gleder meg til å høre om turen:))
Vackra de är dina dagliljor. Kram
Så mange lekre dagliljer du har i hagen din!
Leena sa…
Så vackra dina dagliljor är! Själv har jag bara två olika som båda är nya för i år och har inte blommat. Hoppas de kommer till nästa år.
Landbohaven sa…
Hvor er dine dagliljer smukke.
Ha` en god aften.
Vigdis sa…
Flotte dagliljer! Er spent på innlegget om sementstøping. ha en fin kveld!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne