Gå til hovedinnhold

Frogneparken og dens flotte roseblomstring!

I dag har jeg ikke vært ute i hagen. Noen ganger er det andre ting, som også må gjøres.
Siden jeg ikke har noen bilder fra min egen hage i dag, så tenkte jeg skulle vise dere bilder fra Frogneparken.
Mange flotte og stilige statuer, og en utrolig flott roseblomstring!

En park det virkelig er verdt å besøke:





Det virkelig bugnet av roser i parken. Og for en duft det var!
Jeg brukte veldig lang tid gjennom her :))







Home and Garden



Westerland


Riberhus


Om det er noen som vet hvilken herdighet disse rosene har, så gi meg gjerne et pip.
Skulle gjene hatt både Westerland og Home and Garden i min hage.

Ønsker alle en flott kveld! 

Kommentarer

Leena sa…
Fina bilder från en lite annorlunda park, eller är det en trädgård? min norska är ju inte helt perfekt ... ; Kul att se i alla fall, och tack för inspirationen!
Vilken vacker park!! Ser spännande ut.
Ha en fin kväll.
Kram Maria
Hyggelig med bilder fra Frognerparken! Jeg har ikke vært der de siste somrene. Home and Garden tror jeg er ny i parken. Det har regnet i hele dag her, så jeg har ikke vært i haven.
Malys krok sa…
Stilige og vakre bilder fra de ulike kunstvert! Også roseprakten!
Takk for hilsen! -Margit-
Bille sa…
Hei! Flott med bilder fra Frognerparken, allerede noen år siden jeg var der sist. Hadde helt glemt de flotte bedene der, vel verdt en tur!
Marit sa…
Det er så mange år siden jeg sist var i Frognerparken, at det var flott med et gjensyn. Gjenkjente lett Westerland, for den har jeg selv. Den dufter himmelsk. Ha en fortsatt fin kveld.
MarJE sa…
Her var det mange flotte bilete. Det er vel tre år sidan sist eg var i Frognerparken. Der er mykje fint å kvile augene på.
Du har hatt ein fin dag ser eg sjølv om det ikkje var i din hage. Koselig med slike besøk.
Ha ein fin kveld.
Kathrine sa…
Har Westerland i hagen jeg, den er stadig på vandring, finner ikke riktig plass til den. I Trondheim har vi H4, men her jeg bor nede ved fjorden, er det H3 sånn stort sett. Pleier å høyne sonene når jeg kjøper roser og stauder for å være sikker.

Har vært mange ganger i Frognerparken da jeg bodde i Oslo i fire år. Flott park!

Klem fra meg:)
Sunniva sa…
Flotte bilder fra parken, det frister å ta seg en tur... Westerland og Home and garden er H4 begge to. Jeg har bare westerland som er nyplantet men den blomstrer masse allerede i år og for en duft!
Ranten sa…
Ja her var det lenge siden jeg var gitt :) Takk for titten!
Anette sa…
Där var jag när jag var barn! En märklig upplevelse när man är 8 år;-)
Fint med alla rosor. /Anette
Anonym sa…
Ser du har hatt en fin dag i Frognerparken og rosene har vokst betydelig siden jeg var der. Ønsker deg en fin helg!
Home&Garden har jeg forsøkt meg på 2 ganger men den takler ikke Lillehammerværet, ihvertfall ikke været i gutua. Men mulig du får den til du altså, men jeg har gitt opp.
Monica sa…
Hei på deg.
Flotte bilder fra Frognerparken. Nydelige roser, kjenner nesten duften helt hit ;))
Ønsker deg en riktig deilig helg.
Smil og klem fra Monica
Ingeborg sa…
Jeg har gode minner fra Frognerparken, et nydelig rekreasjonsområde:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne