Gå til hovedinnhold

Inspirasjon!

Mange ganger blir jeg inspirert av dere andre her i bloggland!
Mange av dere er så flinke til å pynte, lage ting og ikke minst til å vise det til oss andre.
Og da blir jeg inspirert til å gjøre noe her også!


En vindussprosse kan jo brukes til så mangt - kanskje?


Noen gamle nøkler


Hageskilt


En blomst selvfølgelig


Et pilhjerte fått av en hjertevenn - mer skal ikke til før det blir litt koseligere på frokostplassen!

Kjempe gøy at jeg også kunne gi noen litt inspirasjon til å støpe ting.

I Blåfjell hadde dem en regel
" Vi låner og gir noe tilbake" og slik er det her i bloggland også.
Vi får inspirasjon og gir noe tilbake.

Ønsker alle en fin søndagskveld!

Kommentarer

Stein sa…
Hei Vivi. Så tøft det ble! :-D Ja, det er artig å låne og gi tilbake inspirasjon. Jeg for min del er mest i "lånefasen" for tiden, for hvor jeg enn snur meg i hagen, så er den "under etablering". Vel, vel. Det er jo spennende det også, for da er det lettere å kunne "låne" inspirasjon som passer inn fra andres hager, som din :-)
Ha en fortsatt fin kveld!
Stein
Susanne sa…
Så fint det blev....det bästa med att blogga ;))
Ha en bra vecka
kram susanne
Villrose sa…
Hm. Hm og hmm. Kanskje et espalier også kan brukes til å henge ting i. Har en sånn potteholder-som-jeg-ikke- vet-hvor-skal-henge, og, og...
Så lurt med Blåfjell regel :-)

Fint vart det!

Fin ny veke!
Ruben sa…
Jag blir imponerad av all denna kreativitet som finns på bloggarna!

Ha det gott!
/Ruben
Ranten sa…
Du er så god på detaljene i hagen Vivi! Jeg lar meg inspirere :) God uke!
Kjekt å finne inspirasjon i andre blogger, du inspirererogså andre med din blogg!
Unknown sa…
Stilig og veldig fint Vivi ,det behøver ikke å koste så mye for at det skal bli fint.
Nå er du flink til å dele mange fine ideer.

Ha en fin mandag , Maritklem.
Unknown sa…
Det ble veldig fint! Jeg er ikke så pyntete av meg lenger- var det mer før- men får jo litt lyst til å finne på noe når jeg ser hvor fint det har blitt hos deg! Ha en fin kveld!
Jeg finner også mange ideer her i denne bloggeverden....
Inger Marie sa…
Så fint du har pyntet!..og det er flott at vi kan inspirere og låne av hveandre:)
Takk for inspirasjon:))
Marianne sa…
Enig med du, Vivi. Å gi hverandre innspirasjon og dele gir felles gleder. Det er jo noe av målet for de fleste vil jeg tro. Dette med gamle vinduer gir så mye sjarm og muligheter. Har selv samlet mange, pusset opp, slipet mere ned, satt inn bilder i de og gitt bort. Noen mennesker har jeg ihvertfall gledet med de gamle vinduene. Man blir liksom så glad i de, særlig når man kan supplere med noe eget.
MarJE sa…
Kjeeeeeeeeeeempefint!
Ja det er så kjekt å hente inpirsasjon og få nye idear her på bloggane. Supert!!
Takk for at du deler med oss :)
Trevlig inspiration du bjuder på! Så fina saker du har gjort i betong i förra inlägget. Visst är det jätte skoj att gjuta i betong, jag håller också på med det. kram Therese
Hemmavid sa…
Hejsan goa Vivi!

Så fint du har gjort. Smart sätt att använda ett gammalt fönster.

Hoppas du får en fin tisdag.
Kramen jenny
Turid sa…
Flott pynting. Tusen takk for besøket i går, jeg koste meg masse. Håper vi kan holde på kontakten og treffes innimellom.
Klem fra Turid
Merethe sa…
Så fint dette ble Vivi!! :) De gamle nøklene var så stilige.alt så fint satt sammen....liker godt! :)
Hjelp...jeg er så glemsk...glemte å sende med deg løker av den rosa liljen...men tar vare på til deg så kommer de sammen med frøene du ville ha :) Ønsker deg en kjempefin dag. Klemmer til ei god venninne!! :)
Tins roser sa…
Det ble virkelig bra! Herlig når man kan gi litt tilbake, det er virkelig sant!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne