mandag 6. august 2012

Sommerminner!

Selv om ferien er over, for min del, så er jo ikke sommeren slutt.
Heller ikke hagesesongen, for jeg går fortsatt og venter på noen flere roser og alle dagliljene.
Noen planter skal flyttes og ordnes. Løker skal bestilles og plantes.
Det kommer til å bli en super høst!

Etter jobb i dag har jeg hatt en rydde runde i hagen, og jammen ble det en full trillebår i dag også.
Ettersom det begynte å regne, så ble det ikke tatt  noen bilder.
Jeg sitter derfor og ser over bildene som jeg har tatt i sommer, og drømmer meg bort i all den flotte blomstringen!

Her er noen bilder som jeg vil dele med dere.


Noen av bildene har dere sikkert sett før, men synes disse fikk frem sommerfølelsen igjen.
Været er noen jeg ikke får gjort noe med, og har derfor bestemt meg for å ikke bruke noe mer energi på det.
Jeg nyter hagen og alle duftene den gir. Det gir meg energi og lysten til å holde på med det jeg gjør.
Sol og sydenturer høres veldig deilig ut, men gud så deilig det er å kunne sette seg ned i egen hage. Ta med kaffekoppen ut og bare nyte rosenes duft og småfuglenes sang.
Bedre kan ikke jeg ha det, og koser meg veldig godt hjemme.Fremover nå er det planlegging av frø og neste års hagesesong, som står for tur.
Om jeg gleder meg? klart jeg gjør :))

Ønsker alle en fin mandagskveld!

21 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Fina sommarbilder, tack för titten. Tänk att man redan har nästa års planering i huvudet:)). Titta ut vilka frön man ska beställa är roligt. Jag sådde ingenting i år, så jag är jättesugen på att fröså!
Ha det gott.
Kram Maria

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Godt å ha noe å nyte, både ute og i bildebunken. Takk for fotografiets oppfinnelse! Og godt å ha noe å glede seg til også. Da er det lettere å gå på hverdagens kjas og ofte mas....

Ha en fin kveld du også Vivi!

Mia sa...

Her har regnet øset ner hele dagen men jeg ser mitt snitt å vaske huset, det blir ellers ikke da hagen drar... Fine sommerbilder du viser for oss, varme og gode, hvem trenger syden slike dager? Vi tar turen i sluttet av september iår i stedet men pussig nok har det ikke blitt så mye tid som forventet i hagen like vel. Været får man ikke gjort noe med og sommaren kan fortsatt ha mange ess i ermen :)

Inger Marie sa...

Så fint du skriver om hagegleder!...enig så enig...ingenting er som en soldag,midt i blomsterhavet i egen hage:))
Takk for vakre bilder:))

Parkvegens Hageglede sa...

Så fint å sitte her å få lov til å delta i dine sommergleder! Tiden går så alt for fort, derfor er det viktig å stoppe opp... og ta noen fine tilbakeblikk!
Ha en fortsatt fin uke, Vivi!

merethe sa...

Ja vi gir oss da ikke pga "litt" regn vel... ;) så snart sola skinner er regnet "glemt" og vi graver i hagen som før... ser ikke ut som jeg får ryddet i hagen før onsdagen da...for her regner det igjen...... Gleder meg også til å planlegge neste sommers blomsterflor. :) Sees snart kjære venninne.

Line Elisabeth sa...

Nydelige sommerbilder og vakre blomster.
Godt å ha slike å se på i regnværet, takk for titten:)

Klem Line E.

marit´s,,, sa...

Du har så mange fine blomster Vivi, så bildene fra hagen din er en fryd å se på.

Jeg tenker det ikke er ugress nei , og hvis det skulle være det så er det sikkert ett fint ugress he he.

Det er så artig å prøve nye frø ,spesielt de en får fra andres hager.
Jeg har også begynt å høste litt frø ,det skal jo skrives navn og legges helst i riktig pose så det er greit å ta litt etter hvert.

Ha en fin kveld , Maritklem.

Frk. Anemone sa...

"Søde sommerminder" - det var engang en landeplage i Danmark af Susanne Lana. Den kom jeg til at tænke på med dit fine indlæg her og de dejlige sommerbilleder. sommeren er IKKE forbi endnu og som du skriver, så kommer der dejlige ting som bestilling af frø og løg og planlægning.

Ha' en dejlig aften.

Ulla

Nora sa...

Så nydelige bilder!
Jeg er så enig med deg - på sommeren vil jeg ikke dra noe sted, da vil jeg väre hjemme og nyte i hagen.....men det hender jeg föyer meg etter resten av familien og blir med på tur:-)
Håper du får en fin uke!
Klem Nora

MarJE sa...

Takk for titten av sommaren din. Her var det mykje flotte blomar og bilete.
Ha fortsatt ein fin sommar og nyt resten av den:)

Hagealven Lunalu sa...

så flotte bilder og blomster. Skikkelig sommerstemning i bildet med sommerhatten!!!
Jeg har hatt husmorferie i 2 uker nå - kjenner jeg savner mann og barn nå - men det har vært deilig likevel. Deilig å tusle ut i hagen, selv om det ikke er sol, bare knipe litt blomster, luke litt ugress, drepe noen snegler... Drikke kaffe og nyyyte stillheten og fargene. Synes det er godt å være i hagen, så lenge det ikke regner!
I dag har det vært sol og herlig vær, har sittet på terrasen - dog under pledd de siste timene - helt til halv tolv, og skravlet med en venninne.
Håper på flere slike dager!
Ha en flott kveld og en fin uke, Vivi.

Rejen sa...

Nej selvom ferien er slut så er sommeren da heldigvis ikke ovre endnu...Skønne billeder og ja det må være dejligt at sidde og nyde sin egen have..Klem

Marita sa...

Fine sommerbilder. Nei heldigvis er det ikke helt over ennå. Jeg har også en del å gjøre, og blomster som ikke har blomstret ennå :) Mye å glede seg over fremdeles :) Ha en finfin dag!!

Maria sa...

Fine bilder! Håper sommeren varen en god stund til selv om ferien er over. Ut september ville vært fint (også som kompensasjon for den våte sommeren) men det er helt ok om den varer lenger enn det også! Selv om det er noe urealistisk:) Nyt hagen og dagene!!

Elisa sa...

Herlig sommarstemning i bildene dine!

Ingeborg sa...

Det er jo det som er så deilig med hage. Hage er å nyte her og nå, og hage er å planlegge og kose seg med det, og å vente på noe som kommer:)

Randines hageblogg sa...

Kjekt med vakre sommerminner fra årets sommer - de varmer godt!

Bille sa...

Fine minner fra hagen! Kjekt å knipse litt, godt å se på utover høsten og vinteren! Ser du venter på dagliljeblomstring. Jeg plantet noen dagliljer i feriehagen i vår, og trodde de stort sett blomstrer i juni og derfor ville droppe årets blomstring siden de kom i jorden så sent som mai, men jammen blir det sensommerdagliljeblomstring der også, ikke visste vel jeg at dagliljene kan pynte opp på sensommeren! De er så flotte, husk å poste bilder av dine!

Tua sa...

Akkurat like flott som jeg husker hagen din :) Gleder meg til Torsdag og hagebesøk fra Vingnes.
Vi sees snart, klem fra Tua.

Leena sa...

Många fina bilder, och härliga blommor! Och så sant, det är inte mycket att göra åt väder men än är ju inte sommaren över! Vi har också börjat jobba men kvällarna finns ju, och helgerna. Trädgården är en underbar plats att koppla av på!