Gå til hovedinnhold

Sommerminner!

Selv om ferien er over, for min del, så er jo ikke sommeren slutt.
Heller ikke hagesesongen, for jeg går fortsatt og venter på noen flere roser og alle dagliljene.
Noen planter skal flyttes og ordnes. Løker skal bestilles og plantes.
Det kommer til å bli en super høst!

Etter jobb i dag har jeg hatt en rydde runde i hagen, og jammen ble det en full trillebår i dag også.
Ettersom det begynte å regne, så ble det ikke tatt  noen bilder.
Jeg sitter derfor og ser over bildene som jeg har tatt i sommer, og drømmer meg bort i all den flotte blomstringen!

Her er noen bilder som jeg vil dele med dere.






Noen av bildene har dere sikkert sett før, men synes disse fikk frem sommerfølelsen igjen.
Været er noen jeg ikke får gjort noe med, og har derfor bestemt meg for å ikke bruke noe mer energi på det.
Jeg nyter hagen og alle duftene den gir. Det gir meg energi og lysten til å holde på med det jeg gjør.
Sol og sydenturer høres veldig deilig ut, men gud så deilig det er å kunne sette seg ned i egen hage. Ta med kaffekoppen ut og bare nyte rosenes duft og småfuglenes sang.
Bedre kan ikke jeg ha det, og koser meg veldig godt hjemme.



Fremover nå er det planlegging av frø og neste års hagesesong, som står for tur.
Om jeg gleder meg? klart jeg gjør :))

Ønsker alle en fin mandagskveld!

Kommentarer

Fina sommarbilder, tack för titten. Tänk att man redan har nästa års planering i huvudet:)). Titta ut vilka frön man ska beställa är roligt. Jag sådde ingenting i år, så jag är jättesugen på att fröså!
Ha det gott.
Kram Maria
Godt å ha noe å nyte, både ute og i bildebunken. Takk for fotografiets oppfinnelse! Og godt å ha noe å glede seg til også. Da er det lettere å gå på hverdagens kjas og ofte mas....

Ha en fin kveld du også Vivi!
Mia sa…
Her har regnet øset ner hele dagen men jeg ser mitt snitt å vaske huset, det blir ellers ikke da hagen drar... Fine sommerbilder du viser for oss, varme og gode, hvem trenger syden slike dager? Vi tar turen i sluttet av september iår i stedet men pussig nok har det ikke blitt så mye tid som forventet i hagen like vel. Været får man ikke gjort noe med og sommaren kan fortsatt ha mange ess i ermen :)
Inger Marie sa…
Så fint du skriver om hagegleder!...enig så enig...ingenting er som en soldag,midt i blomsterhavet i egen hage:))
Takk for vakre bilder:))
Så fint å sitte her å få lov til å delta i dine sommergleder! Tiden går så alt for fort, derfor er det viktig å stoppe opp... og ta noen fine tilbakeblikk!
Ha en fortsatt fin uke, Vivi!
Merethe sa…
Ja vi gir oss da ikke pga "litt" regn vel... ;) så snart sola skinner er regnet "glemt" og vi graver i hagen som før... ser ikke ut som jeg får ryddet i hagen før onsdagen da...for her regner det igjen...... Gleder meg også til å planlegge neste sommers blomsterflor. :) Sees snart kjære venninne.
Nydelige sommerbilder og vakre blomster.
Godt å ha slike å se på i regnværet, takk for titten:)

Klem Line E.
Unknown sa…
Du har så mange fine blomster Vivi, så bildene fra hagen din er en fryd å se på.

Jeg tenker det ikke er ugress nei , og hvis det skulle være det så er det sikkert ett fint ugress he he.

Det er så artig å prøve nye frø ,spesielt de en får fra andres hager.
Jeg har også begynt å høste litt frø ,det skal jo skrives navn og legges helst i riktig pose så det er greit å ta litt etter hvert.

Ha en fin kveld , Maritklem.
Frk. Anemone sa…
"Søde sommerminder" - det var engang en landeplage i Danmark af Susanne Lana. Den kom jeg til at tænke på med dit fine indlæg her og de dejlige sommerbilleder. sommeren er IKKE forbi endnu og som du skriver, så kommer der dejlige ting som bestilling af frø og løg og planlægning.

Ha' en dejlig aften.

Ulla
Nora sa…
Så nydelige bilder!
Jeg er så enig med deg - på sommeren vil jeg ikke dra noe sted, da vil jeg väre hjemme og nyte i hagen.....men det hender jeg föyer meg etter resten av familien og blir med på tur:-)
Håper du får en fin uke!
Klem Nora
MarJE sa…
Takk for titten av sommaren din. Her var det mykje flotte blomar og bilete.
Ha fortsatt ein fin sommar og nyt resten av den:)
Lunalei ;-) sa…
så flotte bilder og blomster. Skikkelig sommerstemning i bildet med sommerhatten!!!
Jeg har hatt husmorferie i 2 uker nå - kjenner jeg savner mann og barn nå - men det har vært deilig likevel. Deilig å tusle ut i hagen, selv om det ikke er sol, bare knipe litt blomster, luke litt ugress, drepe noen snegler... Drikke kaffe og nyyyte stillheten og fargene. Synes det er godt å være i hagen, så lenge det ikke regner!
I dag har det vært sol og herlig vær, har sittet på terrasen - dog under pledd de siste timene - helt til halv tolv, og skravlet med en venninne.
Håper på flere slike dager!
Ha en flott kveld og en fin uke, Vivi.
Rejen sa…
Nej selvom ferien er slut så er sommeren da heldigvis ikke ovre endnu...Skønne billeder og ja det må være dejligt at sidde og nyde sin egen have..Klem
Marita sa…
Fine sommerbilder. Nei heldigvis er det ikke helt over ennå. Jeg har også en del å gjøre, og blomster som ikke har blomstret ennå :) Mye å glede seg over fremdeles :) Ha en finfin dag!!
Unknown sa…
Fine bilder! Håper sommeren varen en god stund til selv om ferien er over. Ut september ville vært fint (også som kompensasjon for den våte sommeren) men det er helt ok om den varer lenger enn det også! Selv om det er noe urealistisk:) Nyt hagen og dagene!!
Elisa sa…
Herlig sommarstemning i bildene dine!
Ingeborg sa…
Det er jo det som er så deilig med hage. Hage er å nyte her og nå, og hage er å planlegge og kose seg med det, og å vente på noe som kommer:)
Kjekt med vakre sommerminner fra årets sommer - de varmer godt!
Bille sa…
Fine minner fra hagen! Kjekt å knipse litt, godt å se på utover høsten og vinteren! Ser du venter på dagliljeblomstring. Jeg plantet noen dagliljer i feriehagen i vår, og trodde de stort sett blomstrer i juni og derfor ville droppe årets blomstring siden de kom i jorden så sent som mai, men jammen blir det sensommerdagliljeblomstring der også, ikke visste vel jeg at dagliljene kan pynte opp på sensommeren! De er så flotte, husk å poste bilder av dine!
Turid sa…
Akkurat like flott som jeg husker hagen din :) Gleder meg til Torsdag og hagebesøk fra Vingnes.
Vi sees snart, klem fra Tua.
Leena sa…
Många fina bilder, och härliga blommor! Och så sant, det är inte mycket att göra åt väder men än är ju inte sommaren över! Vi har också börjat jobba men kvällarna finns ju, och helgerna. Trädgården är en underbar plats att koppla av på!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne