Gå til hovedinnhold

Vi skriver august!

Vi skriver august og den siste sommer måneden er her!
Denne sommeren har gått så fort, og jeg har kun noen dager igjen av ferien.
Nå er det hagekos som gjelder og det er nok å kose seg med.

Bilder fra hagen 1.august 2012:





* Astrid Lindgren *





* Queen of Sweden *





 * Polarstern *




* Iris *


Fortsatt en pion som holder blomstringen oppe.


New Dawn har startet klatringen.


* Charles Austin * 

Nok en dag hvor sola har vært fremme. Håper det fortsetter slik ut uka!

Ha en super kveld alle sammen og tusen takk for alle de koselige ordene dere legger igjen hos meg!

Kommentarer

Katarina sa…
Så vackert du har det, Vivi!
Frk. Anemone sa…
Ja, velkommen august :) MED sol og sommer, håber vi... Din have ser så dejlig og frodig ud nu og du har mange smukke planter. Roserne er skønne - også din Constance Spry til konkurrencen.

Ulla
Marit sa…
Ja, det er dessverre sånn at nå er det siste sommermåneden. Du har fortsatt mye fint i hagen din da :-)Klem
Tack för den underbara trädgårdsvandringen.
Ha det gott.
Kram Maria
Red Hobbitt sa…
Så frodig det er i hagen din, mange vakre roser. Og mye annet snacks, sånn som den lychnisen- jeg bare elsker den =)
Ja, tenk at det er august allerede. Sommeren går altfor fort!! Nyt de siste fridagene, og forhåpentligvis blir det mange fine hagedager enda=) Vibeke
Ranten sa…
Fantastisk flott og frodig hos deg nå Vivi! Koselig å rusle rundt sammen med deg og yte hagen og blomstene. Vi strekker vel sommeren så langt vi kan?!
Vilken lummig och härlig trädgård du har. Där skulle man vandra runt och kika på allt. Må så gott.

Kram
Kathrine sa…
Flotte bilder fra en super hage! Og min favorittrose har du jo også, Astrid Lindgren. En rose jeg liker godt for den tåler regn.
Liker veldig godt tiden som kommer nå utover. Kjøkkenhagen som kan høstes, bær og høstblomster, lys i hagen.
Meldes fint vær til oss noen dager, skal nytes.
Ønsker deg en fin fin torsdag. Klem:)
Turid sa…
Helt nydelig hos deg nå. Vi krysser fingrene for den siste sommermåneden, men akk, overgartneren mener noe annet nå iallefall. Ja, ja, vi får ta det som det kommer.
Klem.
Merethe sa…
For en frodighet det er i hagen din Vivi. Der er du et forbilde og jeg jobber mot å få det slik. I går var det supert vær igjen...men nå...regn....jeg fatter ikke hvor mye vått som må ned. Har begynt så smått å flytte stauder...de er så klart glad for regnet etter flyttingen. Ønsker deg en fin dag og håper du får noen deilige siste feriedager. Gleder meg masse til uken. :D klem Merethe
Deilig hage du har! Resultat av mye jobbing. Så kos deg nå de siste feriedagene! :)
Deilig hage du har! Resultat av mye jobbing. Så kos deg nå de siste feriedagene! :)
Du verden for en blomstrende hage du har, Vivi!! Er imponert jeg! :)
Nydelige roser som blomstrer hos deg nå og mange fine blomster i hagen.
Mia sa…
Herlig blomstring hos deg, imponerad ver hr velstelt alt ser ut, har inget regnat i stykker oppe hos deg?
Austinrosen ser helt fantastisk ut, nydelig farge.
Ha det fint :)
Så nydelige roser og en frodig hage!! Det er blogg treff hos Lailas lille rede 11 august kl 12. Hun bor i Grue, som ligger ca 5 mil sør for Elverum! Artig vis du ville komme!
Anne Marit
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa…
Du store så frodig og fargerikt.

Ja sommeren farer i veg og vips så er det høst.
Vi får håpe vi kan nyte august med sol og hage ,,ikke bli våt så fort en setter foten ut av døra ,,

Ha en fin kveld , Maritklem.
Anne sa…
Et imponerende syn å få bli med på rundtur i hagen din Vivi..
Håper sensommeren og høsten blir fin så du virkelig kan få nyte alt det vakre rundt deg.
Jeg er så imponert !
God klem fra Anne
Tiden kan vi ikke stoppe... vi får bare forsøke å bruke dagene godt, enten med avslapning eller mer synlige gjøremål, i sol eller regn. I dag har det øst ned i hele dag.... men da har det blitt renset og syltet bær fra innhøstingen i sol i går.

Du har en kjempefrodig og varierende hage, og må inn å kikke når du legger ut fiiine bilder :-) Den fargeglade Lychnis coronaria står klar til utplanting, kanskje jeg finner noen sammenplantingstips hos deg!

Og jeg blandet ditt drivhus (som står i beste velgående) med Krepsemors - så derfor litt endring i kommentaren.... går i surr noen ganger...
Underberget sa…
For noen flotte blomsterbed du har Vivi! Skulle gjerne vandret rund i hagen din og tatt den i nærmere øyesyn:-) Takk for dine inspirerende innlegg.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne