Gå til hovedinnhold

Prøvepynting - eller blir det slik?

 
I innlegget fra i går, så skrev jeg om at jeg pleier å prøvepynte.
Hvert år så kjøper jeg noe nytt til jul, og da må jeg jo prøvepynt når jeg kommer hjem fra butikken.
Det er sjelden det blir tatt bort igjen, så det er ofte at det blir jul tidlig i dette huset.
Nå som julen allerede har startet både på Plantasjen, Europris og Nille, så ligger det jo til rette for julepyntegale som meg :)
 
Det er mange ideer som settes i sving når man er hjemme med sykt barn.
Jeg får bedre tid til å sulle rundt, mens sønnen ligger godt under dyna på sofa'n.
Han lurer nok på hva egentlig jeg holder på med, men sier ingen ting. Når jeg spør han om han synes det ble fint, så nikker han og smiler. Det er gutten til mor det :))
 

Lysfatet ble ordnet på i går. Nøttene ble puttet i en vase og stråene ble plassert for å få litt høyde.
Resultatet ble bedre enn det var, og det ble høstpynt inne i stua!
 
Ute er det vinter og kaldt, selv om det ikke er så mye snø enda, så har kulden kommet tilbake.
Jeg får julestemning og bestemte meg for å gå ut og pynte litt foran kjøkkenvindu.
I forbindelse med taket over kaninburene, så måtte vi sake ned ei furu, og kvistene av den kunne jeg jo bruke til noe nyttig.


Rundt støpfatet mitt la jeg kvistene, så festet jeg på litt julepynt og satte ei lykt midt på.
Det var nesten så jeg satte på "Nå er det jul igjen", men i frykt for at sønnen på sofa'n  skulle tro det hadde tørna helt for meg, så lot jeg det være.
Men koselig ble det, og i går kveld tente jeg jo selvfølgelig lys i lykta.
 
Joda, jeg er nok litt glad i dill dall, og liker å pynte.
 
Hva med deg? Er du glad i dill dall?
 
Hva bringer dagen i dag? Nok en dag hjemme med sykt barn.


Ha en fin dag alle sammen!
 


Kommentarer

Unknown sa…
Du er jo så flink med sånt, dette ble så fint.
Ja jeg liker å pynte litt ute og inne og nå ble jeg veldig inspirert.

Ha en fin dag Vivi, her titter solen over horisonten og innbyr til en tur ut.
Maritklem.
hageglad sa…
Hei! Jeg er også glad i dall og lar meg lett friste! Litt tidlig enda for meg med juleting men tenker jeg skal starte opp tidligere enn vanlig for å forlenge jula!Det er jo veldig fint det du har gjort og ga fin inspirasjon! Hege
Turid sa…
Så koselig :) Jeg gleder meg til førjulstiden, ei fin tid er det.
Rekkehuset sa…
Prøvepynte du Vivi:-) Første gangen jeg hører det ordet! Men det var jo en god ide - og jammen fikk jeg litt julestemning av å titte innom deg i dag. I år skal jeg også starte julen litt tidligere enn i fjor tror jeg:-) Håper sønnen fort blir frisk! Klem fra Hanne.
Marit sa…
Det ble kjempefint! Jeg er ikke så glad i masse dilldall, men jeg synes det er veldig fint å se på andres pynt. Kos deg med kreativiteten din :-)
Ha en fin dag, klem!
Vad mysigt du pyntar! Jättefint. Hemma med sjuk son i dag med, så det blir lugnt här. Han vill gärna ha sällskap på sitt rum:)). Så där sitter jag och kikar runt på alla bloggar nu:)).
Hoppas din son kryar på sig snart.
Kram Maria
Elin sa…
Ha-ha! *Nikker gjenkjennende*
Jeg var oppe og leitet fram julemusikken i går:) Samboeren var ikke hjemme (han hadde nok slengt seg på tørninga), og jentene mine er 4 og snart 3 år. De sang 'På låven sitter nissen' av full hals de.

Utrolig fine grupper du har satt sammen! Jeg likte så godt de brune soppene. Er det lov å spørre hvor du har fått tak i de?

God bedring til sønnen! Tenker han koser seg med mamma'n som svinser rundt og prøvepynter.
Elin sa…
Ha-ha! *Nikker gjenkjennende*
Jeg var oppe og leitet fram julemusikken i går:) Samboeren var ikke hjemme (han hadde nok slengt seg på tørninga), og jentene mine er 4 og snart 3 år. De sang 'På låven sitter nissen' av full hals de.

Utrolig fine grupper du har satt sammen! Jeg likte så godt de brune soppene. Er det lov å spørre hvor du har fått tak i de?

God bedring til sønnen! Tenker han koser seg med mamma'n som svinser rundt og prøvepynter.
Tins roser sa…
Det å være kreativ er bare herlig, ikke sant? Du har fantasien i orden, ser jeg, og fargerikt er det også. Ha en fin dag, Vivi!
Ranten sa…
Pynting er du flik til Vivi! Det er bare å la seg inspirere :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne