Gå til hovedinnhold

Månedens bilde 15.januar 2013

På bloggen Roses and stuff er det en fotoutfordring på månedens bilde.
Bilde fra en fast plass, en gang i måneden for å se forandringen ettersom årstidene gjør sitt inntog.
 
Mitt bilde, eller plass, er fra hagen min.
Her er det mye snø i dag den 15.januar 2013!
 
 
Vinterens teppe har lagt seg som et vern over hagen.
 
 
Det har vært kaldt i mange dager nå, så snøen blir nok ikke borte med det første.
Det har lagt seg en snøtak over "klatrebuen".
 
 
Fortsatt kan det komme mye snø, eller det kan blir mildt. Hvem vet?
Blir spennende å se på neste månedens bilde. Er det mer eller mindre snø i hagen?
 
Har du lyst til å se flere bilder fra 15. januar 2013?
Ta en titt inn til Roses and stuff!
 
Ønsker alle en fortsatt fin uke!
 

Kommentarer

Unknown sa…
Ja hos deg er det mye mer snø en her,dette blir spennende og artig å følge fremover Vivi.

Flott utgangspunkt for her blir det forandringer ettersom månedene går.

Ha en fin kveld fra Marit.
Merethe sa…
Dette blir artig å følge med på! :) Ja kulden fortsetter den Vivi...men tvi tvi...det kommer varmere dager og mens vi venter drømmer i allefall jeg om vår og sommer. :)
Martin sa…
Jeg skulle gjerne hatt litt av snøen din. Her er det styggkaldt med barfrost.
Katarina sa…
Vad roligt att du är med på månadens bild!
Det ska bli intressant att se hur den delen av din trädgård förändrar sig under året.
Ha en bra dag!
carinaon sa…
Det ska bli spännande att se din trädgård förändras med årstiderna. Jag är säker på att det är något vackert som klättrar där på spaljén.
Ha det fint,
Carina
Rekkehuset sa…
Morsom ide med bilder fra samme plass gjennom året! Kanskje du samler alle bildene i et fellesinnlegg mot slutten av året? Klem fra Hanne.
Flotte vinterbilder fra hagen din i januar.

Ha en fortsatt fin dag!
Jag får erkänna att jag njuter av snön :-) Jag tycker det är så vacker, och så skönt med vitt nu när ljuset återvänder också.
Sanna sa…
Det ska bli spännande att se hur din bild förändras månad för månad :) Kul att se fler bidrag.
Ha en skön dag!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne