Gå til hovedinnhold

Nyttårsforsett!

Godt nytt år alle sammen og takk for mange koselig kommentarer på sist innlegg!
 
I år, som i fjor og mange år før det, så har jeg nyttårsforsett.
Trimme mer, spise sundt og være fornøyd og positiv. Jada, i år igjen og hvor lenge varer det?
Helt til hverdagen igjen tramper inn og forlanger at mor stiller opp til alle døgnets tider.
Det skal vaskes klær, det skal lages middag og det skal ordnes ditt og datt, og er det igjen noe tid da, så skal jeg jammen lage kveldsmat også, og overlate både godstolen og PC'n til den yngere garde.
 
Og midt opp i alt dette så skal jeg trimme mer og være glad og positiv.
Selvfølgelig klarer vi det.................... nei, ikke jeg.
Derfor har jeg i år kommet opp med et nyttårsforsett, som omhandler litt velvære for meg selv.
 

Jeg skal fortsette med gåturer med kamera i lomma, men jeg skal bli flinkere til å ta vare på meg selv.
Ta fotbad og smøre di slitne, hovne og tørre tottelottene som har trampet rundt i trange sko hele dagen.


Lage meg en god kopp te, sette meg godt til rette i godstolen. Kose meg med TV eller PC og putte beina i et varmt godt bad.
Dette er nok et løfte jeg tror jeg skal klare å holde. Og det er vel lov å tenke litt på seg selv også?
Etter noen dager med lange gårturer og frisk luft, og gode fotbad så kan det jo hende at jeg blir positiv, helt av meg selv :))
Og ingen ting er vel bedre enn det?
 
Har du noen nyttårsforsett?
 
Ønsker dere en fortsatt fin uke!


Kommentarer

Inger Marie sa…
Godt nytt år Vivi!
Dette er det beste nyttårsforsett jeg har hørt på lenge...:)
Takk for et hyggelig bloggfelleskap i 2012..setter så stor pris på dine fine innlegg og gode kommentarer!..og Helgegleder som du satte igang..et helt supert!
Gleder meg til å følge deg videre i 2013:)
Nora sa…
For et flott nyttårsforsett! Og ja, dette tror jeg nok du skal klare:-)

Klem/Nora
Netopp sånn er det , krav fra alle kanter nesten hele tiden. Jeg likte nyttårsforsettet ditt !! Klem
Godt nyttår! Jeg har nesten aldri hatt sånne nytårsforsett, men kan godt hive meg på ditt fotbad forsett. Tror jeg skal ta et med en gang!

Brita
Underberget sa…
Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver, Vivi! Hverdagen er ikke alltid en fest nei:-) Men det er viktig at vi kvinner og mødre tar vare på oss selv! Selv trenger jeg sårt å komme i bedre fysisk form, å trille trillebår er ikke nok har jeg skjønt... God klem til deg!
For et fantastisk nyttårsforsett=) Det synes jeg du skal jobbe hardt for å holde=) Fiiin kveld til deg. Vibeke
Helt enig med deg, å sette seg mål som ikke har nubbesjanse å nå bli man bare stressa og sur av. Kanskje et av måla til og med kan være å be unga om å finne kvelsmaten sjølv, så blir det mer tid til velvære og egentid, bonusen er en glad og uthvilt mor!
Nå er middag laget, og kveldsmaten med.... mens resten sitter klistra til fotball i stua..... Det blir mye service, og jeg legger litt skyld på meg selv fordi det er lettere å gjøre ting på egen måte.

Men det er ikke lett å få overskudd og tid til den egenomsorgen man burde. Blir ikke mye muskler av å trykke på oppvaskmaskinen og vaskemaskinen....

Ser kjempelurt ut å passe føttene!
Jättebra att du tänker mera på dig själv! Det är viktigt.
Ha det gott.
Kram Maria
Ranten sa…
Jeg har i grunnen ikke plaget meg selv med noe særlige nyttårsforsetter på lenge, men dette kan jeg like : )
Mia sa…
Det var ett riktigt fint löfte, dina fotter kommer tacka dig många gånger redan innan våren :)
Turid sa…
Så fine forsetter :) Jeg er helt gørr kjedelig med den maten og treninga. Igjen og igjen, men det holder ikke fryktelig langt ut i Januar da ;))
Finfin torsdag til deg.
Klem
Rejen sa…
Et fint nytårsforsæt, jeg håber det hjælper på humøret og fødderne..Klem og god dag..;-D
Tins roser sa…
Dette høres bra ut, og for at vi skal greie å ta vare på andre, som barna våre, foreldre osv., er vi avhengig av å være friske og opplagte selv.
Villrose sa…
Veldig bra nyttårsforsett å ta seg av undersåttene!
(Fikk fotspa til jul, jeg ;-) )

Har som forsett å ha tid til hyggelige hagebesøk :-)
Rekkehuset sa…
Høres ut som et innmari bra nyttårsforsett! Tror jeg skal adoptere det:-) Jeg har et bra et jeg også; å bli flinkere til å si ja til det jeg vil og nei til det jeg ikke vil! Godt nytt år Vivi, gleder meg til å følge deg i 2013 også! Klem fra Hanne.
Merethe sa…
Det hørtes ut som et meget godt nyttårsforsett!! :) For som du selv sier så tror jeg også at med litt selvpleie så blir en mere opplagt og får mere overskudd. Litt hverdagsluksus er så bra. :) Gleder meg til å lese bloggen din i år også :) for ikke å snakke om treffene våre. Jeg tenker mye på hva vi skal finne på i Rødstua...og tror kanskje jeg har en ide... :) Ønsker deg en flott dag!! klemmer Merethe
loftkroken sa…
Kjempebra Vivi :))
Så viktig å ta vare på seg selv ♥
Alle andre nyter godt av det også ;)
Gleder meg virkelig til å følge deg videre,du har vært til STOR inspirasjon :

Klem Bente
Unknown sa…
Hei og godt nytt år Vivi.
Så fint nyttårsforsett du har satt deg.
Jeg ønsker deg en fin dag.
Marit.
Lykke til med nyttårsforsettet Vivi!
Tante Titti sa…
Godt nytt år, kjære Vivi.
Ja, det der er ett nyttårsforsett jeg kan like! Og som jeg virkelig håper du klarer å holde, det er alltid så mye lettere å ta vare på andre enn på seg selv, er min erfaring.
Jeg må også få takke deg for alle koselig kommentarer igjennom året som har gått, og for alle flotte innlegg og nydelig inspirasjon du har delt igjennom dette året. Jeg gleder meg til varme, sol og hagepuslingen kan begynne igjen.
Tusen takk for ditt blogg-vennskap!
Titti-klem!
MarJE sa…
For eit supert nyttårsforsett. Akkurat slik kan eg og tenke meg det.Det er jammen viktig å ta seg tid til å sysle litt med seg sjølv innimellom slaga. Så eg trur eg adopterer ideen din!!
Ellers er det ingen nyttårsforsett med meg.....klarer ikkje holde dei likevel, så eg har gitt opp å i det heile tatt tenke på det :)

Go Klem frå MarJE.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne