Gå til hovedinnhold

Vinter igjen!

Jeg må bare vise dere hvordan det ser ut hos meg nå.  Fy, så trasig vær.

Jeg har kjøpt meg ny pc i dag.  Skal prøve å sette den opp selv, så vi får se hvordan det går.

Godt å ha smarttelefon når det røyner på :-)

Kommentarer

Nora sa…
Nei, fy så leit! Håper det forsvinner like raskt som det kom - snö vil vi IKKE ha når det er mai måned.
Lykke til med pc'n!
Klem!
Lunalei ;-) sa…
Åh.....sånn skal det ikke være. Håper innstallering av ny pc går bra - innstallering av vår har iallfall feilet.... må snøen smelte i en fei , riktig god helg!
Lunalei ;-) sa…
Åh.....sånn skal det ikke være. Håper innstallering av ny pc går bra - innstallering av vår har iallfall feilet.... må snøen smelte i en fei , riktig god helg!
Åshild sa…
Det har snødd senere i mai her også faktisk, men i år krysser jeg fingrene for at det ikke skjer.
Marita sa…
Sånn så det ut hos meg i går. I dag har det heldigvis bare regnet.
Åh nej vad trist!! Hoppas den försvinner snabbt.
Lycka till med nya datorn.
Kram Maria
Näej! Fy, vad trist. Uff, hoppas det kommer massor av sol i morgon och tinar bort det där.
Det var ikke så lite heller. Håper den smelter raskt!
Unknown sa…
Nei og nei, men det forsvinner vel like fort som det kom får vi håpe.
Lykke til med den nye PC.
Inte någon rolig syn det där.Snö igen i Maj månad det är inget som vi vill ha.Sänder en tröste kram.
Marit sa…
Huff og huff, det så ikke bra ut! Håper det smelter fort.

Ha en fin kveld, klem!
Vigdis sa…
Snø hører så visst ikke hjemme i mai. Forstår godt at du er frustrert. Her blåser det som bare det og er kaldt, kaldt. Vi får håpe på varmere vær snart!!
Elin sa…
Nei så trasig! Det er mai!!!
Huff, denne våren er bare et steg frem og to tilbake. Lykke til med din nye pc.
Ha en fin lørdag kveld:)
Inger Marie sa…
Nei og nei...hva skal jeg si...trist syn er vel det som slår meg først...
Håper pc-instaleringen går greit.
Ønsker deg god helg..tross vær og tekniske problemer:)
Malys krok sa…
Ja slik kan det være, men er vel mer vanlig her i nord. Lykken er at denne snøen ikke blir liggende, men artig er det ikke! Snart er nok hagen din bar og fin igjen, ja kanskje allerede nå...
Ha det godt! -Margit-
Meta sa…
Tråkigt med datorn tur att du hittat en ny och nog är det väl ledsamt när snön kommer för nu vill vi ju ha vår och värme.
Ha det så bra du kan Nu får du ju tid med nya PC.
kram Meta
Underberget sa…
Oioioi! Dette var virkeig et sørgelig syn, slikt vil vi ikke ha på denne årstiden lenger:-( Håper det snart blir sol og varme på alle kanter av landet! Flott at du har fått ordnet deg ny pc - lykke til med den:-) God helg videre og klem fra Berit
Susanne sa…
Å nej, så tråkigt ;( jag var sååå trött på snön här me men nu har vi fått sommar, helt underbart väder i fem dagar med sol o klarblå himmel ;)
Ha en trevlig kväll
kram susanne
Tove sa…
Det været her var ikke skøy. vi har hatt hagedag hos Byggmakker i dag, men vi måtte rømme innendørs. Inne derimot hadde vi masse planter, så det gikk veldig bra.
Tove sa…
Det været her var ikke skøy. vi har hatt hagedag hos Byggmakker i dag, men vi måtte rømme innendørs. Inne derimot hadde vi masse planter, så det gikk veldig bra.
Shit, for noen snømengder. Kjenner jeg synes litt synd på deg nå, for snø i mai er jo skikkelig kjedelig. Håper den raskt forsvinner=) Grattis med ny PC! Kos deg i kveld=) Vibeke

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne