Gå til hovedinnhold

Knopper her og knopper der

Det er fortsatt ikke så mange blomster i hagen, men tenk deg om en liten stund.
En uke kanskje? eller kanskje litt mer?
 
Hvordan tror du hagen vil se ut når disse springer ut?
Når disse får vist seg fra sin beste side, tror du det blir fint?
Det tror jeg!
 

Heisan, på deg lilje


Hjertelig velkommen du skjønne rose


Alltid velkommen, og kom gjerne igjen og igjen og igjen.......


Jeg kan nesten ikke vente


Håper det kommer mange søstre i år


Selv om det bare er for en dag, så skal jeg nyte


Sitter på trappa og venter på a Marta...


Jeg hilser deg med et smil


Åh, så hyggelig det skal bli..
 
Hvordan er det i din hage?
Venter du i spenning du også, slik som jeg?
 




Kommentarer

Snuffeldyret sa…
Jeg venter jeg også! I spenning!
Inger Marie sa…
Åja..som du Vivi...jeg studerer knopper hver dag...men det tar sin tid:)
Men nå er det like før..og så mye vi har i vente..gleder oss vilt:)
Härligt med en fantastisk vacker trädgård!
Dette kommer helt klart til å bli superkoselig fremover=) Ser at mange av mine favoritter kommer hos deg=) Vibeke
Anonym sa…
En vakker tid du går imøte!!!!
Jeg har for det meste "vår hage" så her er det snart "bare" grønt, fint det også men trooor jeg skal forandre litt på det. Var i et lite gartneri idag som hovedsakelig har peoner og Iris i de mest utrolige farger!! Nyyydelig! Men dillpeon hadde de IKKE:-(
Hilsen Annette
Rekkehuset sa…
Du har mye å glede deg til Vivi! Jeg går rundt og kikker hver dag, selv om jeg ikke har så mye å vente på som deg venter jeg spent på at roseknoppene skal springe ut :-) KLem fra Hanne.
Unknown sa…
Skulle gjerne hatt så mye flott i hagen som deg.
Min hage er i startfasen og jeg har enda ikke fått så mye på plass. Drømmer om en frodig bugnende hage, men det tar tid.

Fin dag til deg!!
Merethe sa…
Du har virkelig mange blomster å se frem til. :) Alltid spennende å tusle rundt i hagen å studere plantelivet. Her har det dukket opp veldig mange valmuer som har frødd seg selv. Gøy. Det er så mange at jeg må luke med hard hånd. Ønsker deg flotte dager. Klem Merethe
Mange spennende knopper hos deg, det vil gi mange gleder.

ha en fin torsdag!
Bille sa…
Så artig å se hvor ulike knoppene faktisk er! Mye å glede seg til, men det er jo utrolig vakkert akkurat sånn som du viser det også da. Og snart blir det enda vakrere! Ha en fin ukeslutt :)
Turid sa…
I alpine strøk (her)blomstrer tulipanene nå ;) Det andre må vente litt til og bra er det. Det er så travelt om dagen at det er like greit så går jeg ikke glipp av det.
Ha ei nydelig helg, klem fra Turid.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne