lørdag 10. august 2013

14 dager til helgegleder starter opp igjen.

Hei
Etter planen skal helgelgeder starte opp igjen om 14 dager, men jeg har dataproblemer.
Jeg får ikke lastet opp bilder til bloggen, for da er det et program som slutter og virke og da skjer det noe med Internet Explorer, som slutter å virke.
Er det noen som har opplevd det samme, og som kan gi meg noen gode råd?
Er det virkelig mulig?
En dag så er bloggen helt grei, mens andre dagen er det full krig.
Jeg begynner å bli litt lei, for siste halve året har det bare vært tull med blogger.

Jeg bruker en del Instagram, det er en lettere måte å legge ut bilder på. Noen av dere har jeg allerede møtt der også :)
Der er det også helgegleder, for dem som har muligheten til å delta der.

Instagram vivishagerom #helgegledervivishagerom

Jeg håper virkelig at jeg får i gang igjen bloggen. Kan ikke forestille meg en vinter uten dere bloggvenner.

I dag skal jeg på fjellet å se etter multer.

Klem Vivi


9 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Har du prøvd å bruke Chrome som nettleser i steden? Det er Google sin nettleser. Før brukte jeg Internet Explorer, men har helt slutte å bruke det etter det ble så mye tull med bloggen. Jeg blogger så og si hver dag, og har ingen problemer. Håper du finner ut av det!

Klem

Hobbybruket sa...

Jeg har ikke slike problemer på bloggen min. Jeg bruker også Chrome som nettleser, men jeg vet ikke om det har noe å si.Håper virkelig du finner ut av det, for det er så hyggelig med helgegleder og å følge med på bloggen din. :)

Ha en riktig fin helg og god multejakt. :)

Bettina Bäck sa...

Jag skulle också ge rådet att byta till Google Chrome som webbläsare, eller Mozilla firefox. Det kan vara bra att ha flera att välja på, olika program fungerar olika bra med olika webbläsare.
Du behöver alltså inte ta bort IE utan bara lägga till de andra programmen. Hoppas du får ordning på kaoset. :-)

Elin sa...

Hm, kan ikke tipse for jeg har ikke hatt problemer (bank i bordet).
Og så tenkte jeg akkurat på deg. Lørdag formiddag og legger ut blogginnlegg, denne gangen om å koke saft. Da kjente jeg at dette ville jeg dele i dine helgegleder;) Og lurte på når du starter opp igjen.
Lykke til med multeplukkinga. Multekrem til jul?

Marit Helene Gåsland sa...

Ja bloggen må du få orden på, vi i bloggland kan ikke tenke oss en vinter uten deg heller.
God lørdag Vivi.

4 i Kiellandsgata sa...

Jaaaa, du må få i gang bloggen igjen=) Så koselig at du skal starte opp helgegleder igjen, det blir koselig=) Håper dere nyter helga=) Vibeke

Vigdis sa...

Krise når bloggen ikke vil laste opp bilder! Tror det ordner seg hvis du prøver Chrome som nettleser. Hadde samme problem i vinter.

November- symra sa...

Jeg bruker Google Crome da Internet Expl. plutselig ikke ville laste ned bilder. Jeg hadde også problemer da jeg hadde brukt opp kapasiteten i Picasa nettalbum. Jeg ville ikke betale abonnement da jeg er redd Google vil tjene seg styrtrike på at folk glemmer å si opp abonnementene.
Det endte jo i "katastrofe". Jeg fjernet 2 års blogging. Jeg beholdt bloggen og følgerne, håper den nye bloggen er bedre..Men jeg anbefaler heller oppstart av ny blogg som jeg ser mange gjør, med henvisning på den gamle...

Ingvill Mydland Egeli sa...

Så koselig å ha bloggvenner. Er enig med deg, ante ikke at det er så "sosialt" å blogge. Utrolig moro. Håper dataproblemene ordner seg.