Gå til hovedinnhold

Endelig vinter!

Jeg er en av dem som synes at det er flott med vinter.
Og endelig så kom både snøen og kulda på besøk.


Bilder fra hagen tatt i ettermiddag, mens snøen lavet ned.




Snart så må jeg måke av taket på drivhuset, men så lenge det er kaldt så er heller ikke snøen så tung.


Det er så fint når trær og kvister får et snølag på seg.


Taket på fuglemateren har også fått snø, men tror at fuglene finner frem til mater likevel.

Bedre med skikkelig snøføre, enn regn og is.

HURRA!


Kommentarer

stallnilsen sa…
Nu har dokker fått sne, fine bilder.
Her hos oss er det minus 12 og klar himmel og ikke et sne fnugg enda, vi er ikke lovet snne heller fremover utfra det metrologene sier.
Håper snøen kommer hit nu når det er vinter og ikke når vi skal ha vår.

Ha en fin kveld.

Lisbeth :0))
Ja visst är det vackert med snö!
Här har vi -15
Ha det bra!
Hei!
Vakkert med snø,nydelige bilder! Her i Stavanger var det -5gr. idag og snøen lignet først på et tynt lag med strøsukker og har i dag ekspandert til et fyldigere lag med 'melis' !!! Ellers hadde vi lyyseblå himmel og strålende sol..en stund siden sist nemlig.
God uke fra Eli.
Det vart lysare :-)
Men er ikkje så glad i kulde..

Ha fin veke vidare!
MarJE sa…
Det var snøen sin det. Lysare og trivligare i lufta også. Kom litt her også i dag, men det dreia seg om ca. 2 cm :)men likevel vart det minst ein halv time lysare av det. Deilig...eg var ute å gjekk tur i måneskinet.
Flotte vinterbilder frå deg.

MarJE.
Merethe sa…
Flott nå Vivi :) Snøen er så lett at den fyker avgårde når en går ute. Deilig med lysere hage. Vakre bilder du viser.
Ingeborg sa…
Jeg er ikke noe vintermenneske, men synes det er vakkert med snø, og bildene dine er koselige. Og så deilig at det blir lysere både med snø og med lengre dager.
Fine vinterlige bilder fra hagen din.

Ha en fin dag!
Inger Marie sa…
Du er heldig som like vinter...jeg liker det ikke...men fine bilder da:)
Masse snø hos deg..jeg måket veksthus taket idag..tar ingen sjanse der:)
Fin dag til deg:)
Unknown sa…
Så fine vinterbilder.
Vi har heldigvis snø enda her også, og ungene vet å utnytte den. Ikke godt å vite hvor lenge den blir liggende.

Ha en finfin dag.
Klem
Elin sa…
Mye deilig snø! Flotte bilder :)
Gratulerer med jubileum. Dessverre rakk jeg ikke denne runden (heller). Kanskje neste gang.
God onsdag!
skipperfrua sa…
Hei! Jeg er også en av de som liker snø og litt kulde. Det blir så lyst og trivelig ute da. Jeg hater saule og regn. Det snør her i dag, men bakken er våt så det holder :O( Da koser jeg meg inne :O) Slipper heldigvis å ut i dag. Ha en finfin dag, klem

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne