Gå til hovedinnhold

Merkelig årstid

Jammen er det merkelig vær om dagen.
Det regner og varme vinder kommer stadig innover landet, mens i USA er det så kaldt at selv isbjørnen må holde seg inne.

Det hjelper neppe med en snødans, heller!


Slik ser det ut i hagen min nå i januar, og dette er der det er mest snø.
Lurer fælt på hva som klarer seg i dette ishavet?


Lykkefund-rosen ser nå i allefall ut til å trives.
Grønn og fin i kvisten.


Jeg håper at det kommer snø snart.
Skal det være vinter, så får det være vinter.

Jeg vil ha en god gammeldags vinter, med flott snølandskap. Tenk så mye lysere det blir ute da.

Håper alle har en fin uke!


Kommentarer

stallnilsen sa…
Ja det e en merkelig vinter vivi, her hos mæ fins det ikke sne, litt is her og der i luftegårdene til hestene, eller grønt og fint, og mildt.

Men nu kommer kulda , sæ da lurer æ på korsen det blir og gå med alt som er kommet opp av jorda og alle skuddene på syrinbuska mi.....

Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :0))
Inger Marie sa…
Her er det også grønn og fin vinter...helt etter min smak..men jeg vet at de fleste ønsker det hvitt og kaldt...det kommer til helgen:))
Underberget sa…
Huff ja, grønn og våt vinter er ikke så bra. Nå er det meldt kuldegrader igjen og jeg lurer på hvordan det skal gå med plantene som står med vann rundt beina... Vi får håpe det kommer litt snø også snart, hvit vinter er nok å foretrekke og jeg håper snøen kommer før mars.. Ønsker deg en fin kveld videre. Klem fra Berit
Det er rart at det er så mildt over hele landet, er enig med deg i at snø lyser opp! Får håpe at vi enten får nydelig snø, eller at våren snart kommer for alvor.
Marit sa…
Hei Vivi!

Ja, det er en merkelig vinter vi har i år! Jeg ønsker meg også snø nå, men det ser ikke ut som det kommer her med det første.
Skummelt med disse rosene som ser ut til å sprette når som helst...

Klem
Turid sa…
Huff og huff, jeg krysser fingrene for dere med bare hager og spirende busker om dagen. Håper dette går bra. Mange stauder er uerstattelige, men går det skikkelig ille er det påfyll å få fra Svingvoll vet du, Vivi :)
Klem til deg.
Unknown sa…
Ikke vinter her heller og gradene holder seg opp mot 10 pluss. Regn har vi derimot nok av, det virkelig bøtter ned.

Hadde vert fint med snø og skikkelig vinter.

Ha en fin kveld.
Klem
Jannibele sa…
Riktig godt nyttår Vivi. Koselig å besøke deg igjen. Ja, dette er virkelig en merksnodig vinter så langt. På Enerhagen hadde krokusspirene såvidt stukket hodene over jorden. De var nok forvirret og lurte på om det var vår. Jeg er enig med deg: Skal det være vinter så får det jammen være en skikkelig en. Jeg vil ha snø og jeg vil gå på ski!
Ja, dette har vært en veldig merkelig vinter så lang. Heldigvis kom det et tynt lag snø før frosten kom, så jeg håper alt overlever=) Ønsker deg ei fiiiiin helg=) Vibeke
Tove sa…
Vi har heller ikke snø, så nå håper jeg det kommer noe i morgen eller på mandag. Blir ille med minus 20 og ikke noe snø. Ha en kanonbra helg.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne