Gå til hovedinnhold

Jeg har fanget sola!

Plutselig i dag så kom sola frem, og det ble veldig lyst.
Det var litt merkelig, for det er lenge siden jeg måtte myse mot himmelen.


Ut på veranda'n for dette måtte jeg jo ha bilde av.


Sola skinner på drivhuset mitt.
En liten påminnelse til dere alle der ute - Husk å måke drivhusetaket.


Og like fort som sola kom, så gikk den igjen og nå er det allerede grått i toppene.
Men jeg fikk sett den, og er glad for det :))


Kommentarer

Marit sa…
Å ja det er så deilig å se solen etter mange uker med gråvær.
Her tittet den frem en timestid også, jeg fikk luftet sengetøy og matter.
Du har mye snø hos deg, her har mesteparten smeltet bort.

Ha en fin dag Vivi, Marit.
Unknown sa…
Det er herlig med sol, selv om det bare er korte glimt. Vi hadde litt solglimt å går, men i dag er gråværet tilbake, sludd også.

Ha en fin dag!!
Så härligt med sol, om än en väldigt kort stund!
Ha en bra dag!
Nyt dagen, det er godt å se den store skiva på himmelen :)
Sol i februar gir løfter om hvor lyst det har blitt.

Ha en fin dag Vivi!
Merethe sa…
Jeg så også sola i dag Vivi :) deilig lyst ble det. Har husket på drivhuset i vinter så taket er like helt. :) stor klem
idehaven sa…
Hej Vivi.

Så dejligt med solen. Også her i Danmark har vi set den idag og fuglene synger. Hunøret stiger altså meget når det er tilfældet.

Hav en god dag
Klem Helga
Ranten sa…
Og her kom det snø. Ja sånn går nå vårdagene :-))
hagen vår sa…
Hei! Så heldig du var. Håpet at jeg skulle få se den i dag fordi jeg kunne skimte en anelse blått, men den gang ei. God kveld! Anne
stallnilsen sa…
Så deilig at du fikk se sol, dere har mye sne ser æ.
Idag kom sola til huset vårt for første gang i år, og det var hærlig, ho er ikke oppe så lenge pga de høye fjellene vi har, men ho stiger nu høyre for vær dag :)
Ha ei fortsatt fin uke, Vivi.

Lisbeth :0)
krepsemor sa…
Det er utrolig deilig å endelig få se sola igjen! Vi har også sol, men er ikke sikker på hvor lenge vi har den pr dag. Jeg har flyttet, og er ikke helt oppdatert :) Drivhustak er vel noe du smertelig har erfart, så du har vel måket flere ganger i vinter? Vi har ikke snø i det hele tatt, her er faktisk veldig tørt, så her vanner vi :)
Koselig med sol, og det gir straks påskestemning, synes jeg=) Fine bilder. Vibeke=)
Olea sa…
ja herlig at solen endelig titter frem :)
Tenk snart er den fremme hver dag :)
Vigdis sa…
I går hadde vi solglimt og jeg lurte på om jeg skulle sole meg på verandaen :)Det ble en liten hagevandring isteden og jeg gledet meg over krokusspirer som pipler opp.
Marit sa…
Ja det er nesten uvant å se sola etter denne lange gråværs perioden. Men deilig er det når den dukker opp. Mye snø hos deg!

Klem
Jasså, er det du som har sola!
Neida... jeg så et glimt av den utenfor kontorvinduet i går jeg også, og da raste jeg ut en tur. Droppet lunsj på spiserommet for en halvtime langs veien i sol og fuglekvitter. Det er rene terapien det. (For langt fremskreden vårlengsel)
Men jammen måtte jeg måke snø i kveld også... Hrmf...
Inger Marie sa…
Ja virkelig deilig å se solen...ikke mange gangene denne vinteren!
Du har mye snø ennå..her er det nesten smeltet bort.
Ønsker god helg:))
Så aldeles flott hagen din er om vinteren! Herlige snøbilder.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne