Gå til hovedinnhold

Snø på hyttetak!

I dag tok vi turen opp på hytta, for å måke av snøen på taket.
Og det var virkelig på tide, for du verden så mye snø det er i fjellet.


Far og sønn kjemper seg igjennom snømassene på tur opp.


Og dette var synet som møtte oss.
Her var det bare å brette opp ermene å måke.


Godt med litt varmt i koppen, for små snømenn.


Det er tydelig at snøen og vinden har satt sitt preg på hytta.


Temperaturen var fin, men det var tåke og det blåste.
Snøen føyk i ansiktet vårt mens vi holdt på, men vi bet tenna sammen for dette skulle vi klare.


Trærne står helt ned pakka i snø. Blir det mildvær nå, så knekker det nok mange greiner.


Endelig fremme igjen ved bilen.
Hytte taket er berget i år også, og har fått oss en god trim.

Vi har hatt en fin søndag, og det håper jeg alle dere har også.


Kommentarer

loftkroken sa…
Hei Vivi
Dette var litt av en arbeids økt,bra dere reddet taket.
Utrolig med snø der,her er ingen verdens ting? Kunne vært bedre fordelt synes jeg :/

Klem klem fra meg
Unknown sa…
Det var nok smart å gjøre det i dag. Vi har også hatt en snømåkeøkt for å fjerne snø fra drivhuset og lysthuset i helga, og i dag kom ble det plutselig mildvær og snø/regn. Da blir snøen fort veldig tung! Det var uansett veldig deilig å være ute i dag :)
Inger Marie sa…
For noen sprekinger!
Og det var litt å ta av...rene vinter-eventyr-skogen...
Håper du slapper godt av i sofaen nå:))
Kunne absolutt hatt litt skikkelig vinter her også. Blir mer aktiv i det hvite element. Dessuten er det vakkert..
Turid sa…
Herlighet så mye snø det er nå. Hustaket her måtte måkes i helga. Det er spådd mer snø, så da var det ingen vei utenom. Leeenge til våren nå kjenner jeg. Ønsker deg ei finfin uke. Klem.
Vigdis sa…
Jøss, så mye snø! Tenker det var en deilig følelse da jobben var overstått :)
Underberget sa…
OI, det var snømengder det! Viktig å få det fjernet før mildværet. Jammen har dere vært flinke:-) Her har også hele familien måket snø av diverse tak i helga. Ønsker deg en fin ny uke. Klem fra Berit
Unknown sa…
Så masse snø.
Vi venter enda på den snøen, selv om nå er det så vårlig ute at vi ikke helt får bestemt oss... Ønsker vi oss snø og vinter eller en tidlig vår. I dag vinner ønsket om tidlig vår :)

Ha en fin dag.
Klem
Hjelp så myyyyyyyyyyyyyye snø! Jammen godt dere fikk måkt av taket. Det blir fryktelig tungt. Her snør det nå, men slett ikke i de mengder. Det er bare et vakkert dryss til hygge. Ha en fin dag. :)
Anonym sa…
HELDIGGRIS! Vi vil også ha snø nå,- ikke noe i det hele tatt har vi, og på fjellet er det kun kunstsnø.. :(

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne