Gå til hovedinnhold

Vinter igjen ute, men vår inne!

Det var for godt til å være sant, at våren skulle komme midt i mars.
Å jeg som hadde gledet meg slik til spiring og veranda kos, men jeg lærer aldri.
Vi på Østlandet får da aldri våren og varmen så tidlig, men optimist er jeg, år etter år :)


Varme på bålpanna er jo kos selv om det er snø, men det var ikke det jeg hadde tenkt meg.


Disse krukkene trengte litt kulde og snø, så på vegne av disse så er det helt greit.
Men det er ingen ting jeg kan få gjort noe med, så jeg tar i mot mens jeg venter på nok en forsmak av våren.


Men inne er det vår, og her kommer ikke vinteren på besøk igjen.
Lønnekvistene som jeg plukket inn for noen uker siden, ja dem har begynt å spire.


Lyse grønne skudd, og det er så herlig å se.


Merkelig hvor at noe så fint plutselig kan komme ut av en tørr kvist.


Gåsunger har jeg også plukket inn, og nå står dem så fint.


Snøen for holde seg ute, så får jeg heller kose meg inne i stua.

Ha en fin torsdag videre.


Kommentarer

Hagen i Vest sa…
Koselig å ta inn grener for spiring :) Været kan vi ikke gjøre noe med desverre. Vi holder på å regne bort på Vestlandet, men heldigvis er vi optimister og så snart solen skinner er gårsdagens nedbør glemt :)
Vi krysser fingrene for en fin vår etterfulgt av tidenes sommer! Det har vi fortjent :)
Fin dag ønskes fra Tone
Underberget sa…
Her kom det snø i går, men ble heldigvis borte før kvelden. Håper det snart blir sol og mildt på dine kanter også. Veldig koselig å ta inn blomstrende grener! Jeg klippet med meg noen kvister med gåsunger og satte sammen med en tulipanbukett. Våren er en herlig tid:-)
Klem fra Berit
Kjedelig når man er klar for vår, og vips så er det vinter igjen! Vinter her og, men jeg ønsker meg VÅR med store bokstaver!!! Ha en fin kveld=) Vibeke
Nora sa…
Å ta inn kvister er koselig! Jeg har blomstrende Forsythia i stuen og på kjökkenet og koser meg med dem nå når vinteren plutselig kom tilbake her også.
Håper du får en fin helg til tross for snöen!
Klem!
Tante Mali sa…
Hi Dear,
beautiful pictures but I wish you sun, sun, sun, sun, sun!
Happy Spring
Elisabeth
Inger Marie sa…
Huffa meg...et tilbakeslag må vi vel kalle dette...
Vi fikk en dag men det smeltet heldigvis bort igjen,men nå blåser det så iskaldt at en skulle tro det er minusgrader ute...men som du sier..vi må nok vente litt på varme vinder ennå.
Fin kveld til deg:)
Elin sa…
Ha-ha ;) Vi venter også utålmodige på våren, men vinteren har ikke kapitulert helt enda...
Torill sa…
Kjekt med våren inne. Håper snøen slepp taket igjen. her regner det noko heilt enormt. Absolutt ingen kuldegrader. minner mest om haust akkurat no... Ynskjer våren velkommen igjen til oss alle !!
Turid sa…
Fint med kvister inne når det er mye snø ute :) Plukket inn syrin og forsythia i går, alperipsen står grønn og flott i vasen på bordet :) Vårlig og helt gratis vårglede. Ha ei strålende helg, Vivi.
Klem far Turid
Marit sa…
Mars er ikke bare grei nei, vi våknet til ett hvit teppe her også men det forsvant fort da.
Så koselig med kvister som blomstrer inne, det er vårtegn det.

God fredag til deg også Vivi.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne