Gå til hovedinnhold

Ny hagebok fra Helen Fredholm

Vi hagefolk kjenner til Helen Fredholm og hennes vakre hage på Toten.
Jeg var på hagevandring hos henne for to år siden, og jeg har virkelig lyst til å dra dit igjen.

Nå har Helen Fredholm kommet med ny bok:
Cottage Garden på Toten


Mange fikk kanskje kjøpt den på hagemessen, men den er også å få kjøpt i bokhandelen.


Jeg forhåndsbestilte boka, og hentet den hos Helen på hagemessen i helga.
Dette er virkelig drømmeboka for oss hagefolk.
Masse flotte og delikate bilder fra hagen på Toten.

Her kommer en liten smak.
Det er bare å lene seg tilbake å nyte.









Denne kommer jeg nok til å titte i mange ganger.
Få masse inspirasjon og ikke minst drømme meg litt bort.

Løp og kjøp - den er virkelig verdt det!


Kommentarer

Unknown sa…
Det ser ut til å være en bok jeg kan ønske meg :) Ekstra moro at hagen ligger nok så nær der jeg selv bor, og at det faktisk går an å få til en slik hage i vårt område også.
Hagebøker er så koselige=) Og jeg blar masse i mine, for å hente inspirasjon, bare se på fine bilder og pønske ut nye ideer=) Kos deg med boka=) Vibeke
Marit sa…
Den kommer nok høyt på min ønskeliste, så vakre bilder og mange flotte små detaljer.

Ha en fin kveld Vivi.
Underberget sa…
Så heldig du er som har fått denne boken! Her har du mange timers kos og inspirasjon forran deg. Nydelige bilder i boka!
Turid sa…
Åååå, den kom høyt opp på boklista mi akkurat nå. Har den forrige boka hennes, den er lest fra perm til perm mange ganger :) Nyt den, Vivi.
Åh, takk for godt tips! Den ønsker jeg meg!!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne