Gå til hovedinnhold

Dagens blomster i hagen!

Med denne varmen og litt regn på natta, så skjer det utrolig mye i hagen.
Og mens jeg sliter inne på jobb, så kommer det stadig nye blomster.

Her er de som har kommet i løpet av dagen:


Daglilje


Akeleie


Valmue


Gøy med bildebehandling 


En rød valmue


Livet er herlig med både hage, blomster og bildebehandling!


Kommentarer

Flotte blomster og bilder=) Jeg er ikke så god på bildebehandling, men dette så jo gøy ut. Ble i alle fall veldig fine bilder! Vil ikke være inne på jobb jeg heller, om det er noen trøst! Nyt hagedagene=) Vibeke
Nora sa…
Ja nå går det unna i hagen. Her har vi dessverre ikke fått regn på aldri så lenge, men ifölge värmeldingen kan vi noen millimeter imorgen.....jeg krysser fingrene:-)
Klem!
hagen vår sa…
Hei! Det er akkurat slik det skal være sol om dagen og regn om natta. Synes gult og blått er så fint sammen.
Spennende bilder du har laget.
God kveld! Anne
Marit sa…
Heldige deg som kan ha fint vær om dagen, og regn om natta. Det går fort med blomstringen i hagen nå om dagen, så det var mye fint som hadde kommet i blomst hos deg :-)
Underbara blommor och färger!
Vakre dagliljer, Akeleie og Valmue. Kjekt med sol om dagen og regn om natten.

Ha en fin dag!
Inger Marie sa…
Så lekker blomstring:)
Vi har nydelige dager nå...men hos meg er det fryktelig tørt,så jeg ønsker en regn-dag...faktisk:)
Martin sa…
Jeg skvatt opp ved et par av bildene.
Jeg leste teksten etterpå.....bildebehandling :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne