Gå til hovedinnhold

Rosene har startet og alt er flott!

Endelig har sola kommet tilbake, og jeg kan sitte ute å snuse inn lukten av roser, jord og nyte alt som er godt.

Rosene har nå startet og jeg løper fra blomst til blomst, nesten som en bie, og lukter på alle de nydelige luktene som sprer seg i hagen.

Du verden så herlig det er nå.


Revebjellene spiller i takt med pioner, og skaper et flott samspill.




Jeg fikk det travelt i dag da jeg kom hjem, for hva fikk jeg se?
Jo, det var flere roser som har våknet i løpet av dagen og virkelig satt sitt preg på hagen.


En type moserose, men jeg husker ikke navnet.


Finnes det noe bedre? Neppe...


Høy og hvit revebjelle trives godt sammen med epletreet.


Det blir som regel en fin sammenplanting, når plantene får lov å blande seg selv.



Blir nok mange stunder her nå fremover, for litt fred og ro og nytelse.


Når jeg er ferdig blogget nå, så må jeg ut å vanne.
Erteblomstrene mine har begynt å bli gule på bladene, så de trenger sårt litt vann.

Her sitter jeg nå i skrivende stund og koser meg på min nye uteplass.
Lager et innlegg om den i morgen.

Ha en fin torsdagskveld.


Kommentarer

Så vackert det blommar hos dig! Underbara rosor.
Spännande med ny uteplats.
Ha det gott
Kram Maria
Nora sa…
Gratulerer med ny uteplass - den var fin!
Nydelige bilder du viser, det er en herlig tid nå!
Klem!
Unknown sa…
Ja er det ikke moro å hilse på nye bekjentskaper :) Nydelige roser og revebjeller!

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne