Gå til hovedinnhold

Hverdagen har tatt meg!

Først må jeg få takke for alle flotte tilbakemeldingene på bokanmeldelsen, som jeg gjorde tidligere i uka.
Det er ikke lett å anmelde ei bok, og i alle fall ikke når det er bokforlaget som har bedt om det.
Men de var super fornøyd, og jeg kan senke skuldrene.
Har du ikke lest anmeldelsen, så finner du den HER
Boka om Owitas Hage kommer ut i dag, så det er bare å lese i vei.

Hverdagen er her igjen, og det merkes på mange måter.
Etter bare ei uke på jobb, så ligger  jeg etter med både klesvask, og andre ting som bør gjøres i huset. 
Dagene bare farer unna, og jeg har lovet at jeg skal "trimme" i alle fall 3 ganger i uka.
Så det jeg hittil har rukket å få gjort hver dag, er å mate kaninene og vanne i drivhuset. 


Hagen lever sitt eget liv, og jeg har nok mer eller mindre gjort meg ferdig med sesongens prosjekter, som nesten ikke ble noe av.
Litt høstpusling blir det nok, men høsten er jo ikke her riktig enda.
De fleste plantene klarer seg selv, og de som trenger en klipp har allerede fått det.
Rosebuen har på en måte tatt kvelden, dette skal jeg komme tilbake til, jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med den.
Den er blitt veldig tett med både en stor og kraftig Lykkefund og en stor Clematis, og da er det ingen sak for sterk vind å få skikkelig tak i bua.
Det har resultert i at buen ligger nå litt nærmere bakken, enn den normalt skal.


Spørsmålet er om jeg skal klippe ned både rosen og clematisen, men det har jeg veldig liten lyst til.
Rosebuen bør skiftes ut, og da er nok den eneste løsningen å finne klippesaksa.
Mulig gubben har et lurere forslag, jeg får vente å se.

Denne helga så blir det fotballturnering på oss. Vi starter med kamp i kveld kl 1830, så går det slag i slag helt til søndag rundt kl 15.


Derfor velger jeg å utsette første høstens Helgegleder til neste helg.
Håper dere vil være med utover høsten, og dele små og store gleder.
Den første kan jo være en oppsummering av sommeren.

Ønsker alle en super flott helg.


Kommentarer

stallnilsen sa…
Heia Vivi, så fine liljer du har.
Ja dagene flyr avsted, syns det bare er mandager og fredager.
Her hos mæ lever også hagen sin egen verden nu, æ klipper litt ned det som trengs av og til,men stort sett klare de seg selv og nu når vi har hatt regn denne uken, så har de jo vannet seg sjøl også :p

Ha ei fin helg.

Lisbeth :O)
Jeg gleder meg allerede til dine helgegleder=) Og det er lov å utsette… i en travel hverdag! Dagene flyr her og, og jeg ha egentlig lyst til å bremse opp litt, men det går jo nesten ikke an! Fiiiin helg til deg=) Vibeke
Jeg gleder meg allerede til dine helgegleder=) Og det er lov å utsette… i en travel hverdag! Dagene flyr her og, og jeg ha egentlig lyst til å bremse opp litt, men det går jo nesten ikke an! Fiiiin helg til deg=) Vibeke
Unknown sa…
Ja nå er hverdagen tilbake med det som hører til. Jeg er klar for ny sesong helgegleder :) God helg!
Turid sa…
Det er godt det er hverdagen som er best, sånn egentlig. Hadde vært kjedelig om en hadde hatt ferie hele tiden.
Synd med rosebuen, du må nok sette din li til mannens kreativiteter der ;)
En annen ting jeg må spørre om: kunne du tenkt deg å hatt åpen hage for Gausdal Hagelag neste år? Hagen din er jo så fin. Du bestemmer når, men i juli pleier vi ikke å har arrangementer pga ferie. Vi er jo ikke så mange som pleier å dukke opp, men vi er veldig hyggelige :) :) :)
En merker at sommeren er på hell, ja. Og det er like vemodig hvert år, synes jeg! Men høste har også sine deilige sider, og ferie hadde ikke vært så deilig uten jobbetid! Ha en fin sensommer, Vivi!
Hilsen Anne-Kristin
Fine bilder av liljer! Hverdagene går raskt her også.

Ha en fin fotballhelg!
Fargerik sa…
Flotte liljer med elegante farger. Gleder meg til helgegleder! Lykke til med fotballturnering.
Flotte liljer som blomstrer!:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne