Gå til hovedinnhold

September i hagen!

Hagen min bærer nok preg av at det er høst.
Det er fortsatt noen liljer som blomstrer, men nå synger også de på siste verset.


I dag skriver vi september og den første høstmåned er kommet.
Jeg ønsker høsten velkommen, og gleder meg til flotte farger i både fjell og bygd.


Oktoberbergknappen blomstrer fint, og koser seg i høstsola.


Håper alle får en fin uke!


Kommentarer

stallnilsen sa…
Heia Vivi.

Så fin Oktoberbergknatten din blomstrer, skulle kjøpe mæ en sånn da æ var på hagesentret i forrige uke, men da var de utsolgt for den.
Fine bilder.

Ha ei fin ny uke.

Lisbeth :O)
Liker egentlig høsten jeg også, må bare bruke litt tid på å venne meg til at den er her=) Fine blomster fra hagen din=) Vibeke
Ranten sa…
September er en flott høstmåned i hagen og ellers i naturen :-)) Ha en flott uke!
September kan vere fin den.
Nydelige bilder av vakre blomster.
Ute begynner der å bli mørkare for kvar kveld. Tek tid til å venne seg til det.
Ha kjekk veke :-)
Fina höstliga bilder.
Önskar dig en fortsatt bra vecka
Kram Maria
Hei! Ja det høstesnå, men nesten sommerlig nå i Stavanger, mildt og solen får regndråpene til å glitre på det som enda er frisk og frodig her i min hage.
Håper å bli oftere innom bloggland framover, der er jo høsten grei da...ikke så mye å gjøre i hagen lenger.

Er jo ei kløne på data..dette med helgegleder hos deg: usikker på hva jeg gjør i det henseende..du får instruere meg da vet du, så skal jeg prøve å få det til!
Ha det godt. Hilsen trivelitravel-Eli :-)
Turid sa…
Jeg liker høsten :) Alt forfaller i rekordfart, men det gjør ikke noe, om bare 4 måneder er jeg igang med frøene igjen :)
Fine bilder fra høsthagen din, jeg ser også frem til Oktoberbergknappen blomstrer.

Ha en fin dag!
Snuffeldyret sa…
Nydelig farge på den Oktoberbergknappen din!
Unknown sa…
Vakre blomster og nydelige bilder fra høsthagen din Vivi.
Marie sa…
Vakre bilde frå septemberhagen din :)
Underberget sa…
Ja plutselig er høsten her. Men FOR en sommer vi har hatt:-) Etter en værmessig trist august håper jeg vi får en fin høst framover. De siste dagene har jo vært nydelige. Selv hagegleden begynner å ta seg opp igjen og det er jo bra for det er jo fortsatt litt å pusle med ute:-)
Ha en riktig fin dag!
Klemmer Berit
Merethe sa…
Deilige høst med nydelige farger og klar luft. :-) Nydelige bilder!
Lunalei ;-) sa…
Nydelige bilder!
Oktoberbergknapp var veldig fin - noterer bak øret - ønske seg...

Her er det mest kaprifol og Cosmos som blomstrer for fullt, ellers er det en smule avtrapping på blomsterfloret kan man si. ;-)
KLem fra Luanlu
Det var noen lune og skjønne høstbilder. Du er flink til å fange øyeblikket.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne