Tid for helgegleder igjen, og denne helga tror jeg det er mange som kommer til å glede seg.
Mange små skal nok gå i barnetog, og spise masse is og pølser, mens vi voksne følger med i marsjtakt, vifter med norskeflagg og roper hurra.
Har du lyst til å dele din helgeglede med andre, så er du hjertelig velkommen til å delta i denne uformelle fotoutfordringer.
For mange er det nok langhelg denne helga, og da er jo muligheten til å gjøre noe koselig tilstede.
Jeg er svak for en hyggelig kveld med venner- og familien, og da i tillegg til god mat.
Torsdag samlet jeg min familie til mat, og siden vi har besøk fra Thailand, så ble det thaimat på menyen.
Bordet ble pyntet med tanke på 17.mai.
Så lenge vi har norske farger og bjørkeløv, så trenger jeg ikke mer på bordet.
Skikkelig 17.mai stemning med en gang.
Nina er i full sving på kjøkkenet, og jeg suger til meg lærdom om krydder og smaker.
Hun er sjefen på kjøkkenet, og jeg er den hjelpende hånd.
Kyllingen har ligget i marinade, og nå er det på tide å få den opp i kokosmelken.
Der har forøvrig gulerøtter, løk og peanøtter kokt seg møre.
Jeg kan med hånden på hjerte si, at her lukter det godt av mange forskjellige ingredienser.
Potene er kokt på forhånd, og skal i gryte når alt er ferdig. Vårløken skal også være med helt til slutt.
Retten ble servert med ris (selvfølgelig), og det smakte utrolig godt.
To poser med krydder ble brukt, og det ble helt passe sterkt for våre norske ganer.
Tror nok at Nina hadde brukt en pose eller to mer, om hun hadde vært hjemme i Thailand.
Maten ble kjempe god, og vi spiste oss gode og mette.
Det ble en koselig start på helgen.
Har du en helgeglede som du har lyst til å dele, så lag et innlegg på bloggen din og link den opp hit.
Du kan også legge ut bilder på Instagram #helgegledervivishagerom
Ønsker alle en fin 17.mai
Kommentarer
Jannicke
Fint 17.mai bord!
Ha en fin 17.mai :-))
Thaimat er godt, mange spennande ingrediensar.
God 17 maifeiring !
Ønsker deg en fin 17.mai!
Klem, Marit
Ha en fin försommarvecka! /Lotta