lørdag 13. juni 2015

Fuchsia og Begonia


Vi har ikke verdens vakrest inngangsparti, for her bor det både unger, og en mann som har verksted sitt hjemme.
Jeg tråkker stedig over slanger, planker og andre nødvendige dingser som ligger utenfor inngangsdøra.
Men slik er det her, og jeg må bare lukke øynene for det stygge, og prøve å gjøre det beste ut av det jeg kan.

Siden jeg flyttet gjenbrukstrappa mi opp i hagen, så ble det litt tomt ved inngangspartiet, så i dag ble det kjøpt inn sommerblomster.


En annen utfordring jeg har med denne plassen, det er bare skygge der. Sola skinner så vidt det er tidlig på morgenen, men da er det bare småfuglene som er oppe.
Derfor var jeg på utkikk etter sommerblomster, som kan trives i skyggen.
Om de vil trives blant alt det andre som flyter rundt der nede, det vil bare tiden vise.Fuchsia og Begonia er perfekte sommerblomster til skyggen.
Jeg valgte rosa, for å spre litt romanse på det mannsdominerte område.Jeg vil helst ikke vise hvordan det ser ut ved vårt inngangspart, for da er jeg redd TV3 kommer ilende til, og vil lage "Verdens styggeste inngangsparti" program.
Gubben må jo få lov å ha sitt område, for sønnen har jo bak huset, og jeg har jo resten av tomta.
Greit fordelt egentlig.

Har du et område som du også er litt flau over?


7 kommentarer:

Merethe sa...

Joda Vivi vi har vel alle noen slike plasser ;) Hi hi ...mitt er vel området i hagen som har stått brakk i flere år som både du og Hanne har sett. Men pyttsann plutselig så står det en flott pergola der med klatrende roser og grillplass. God fortsettelse på helgen. Klem Merethe

Anne-Kristin sa...

Hei Vivi! Så godt å vite at ikke alle de flotte hagebloggene viser hele sannheten! Jeg har en gammel garasje som er noe falleferdig, og den holder jeg godt unna kameraet. Og ettersom hagen har vært litt forsømt noen år er det mange områder som har mye ugress. Derfor var det greit å begynne å blogge, for da er det mer morsomt å rydde opp i kaoset! Flotte blomster du valgte til skyggepartiet ditt! Klem fra Anne-Kristin

Randines hageblogg sa...

Jeg har også et sted som ikke vises fram. Flott krukke med Tåre og Begonia, lekre farger.

Ha en fin søndag!

Ranten sa...

Vi har også handlet inn planter til inngangspartiet :-)) Deilig å ha noe som blomstrer gjennom hele sommeren! God ny uke!

4 i Kiellandsgata sa...

Så koselig å lese gjennom bloggen din igjen=) Og det treskje-trikset skal jeg jammen låne=) Supersmart! Har vært så dårlig vær i Trøndelag at jeg ikke har orket å lese blogger eller skrive!! Det har omtrent daglig bøttet ned, og det er det kjedeligste være jeg vet! La meg få sol og sommer=)

Nyt hagelivet, Vivi=)

Vibeke

Marit Helene Gåsland sa...

Rosa er alltid stilig på ett manne-ome-råde, jeg har prøvd det,,,
Uten hell he he, mann er mann?


Ferdig med det så fint du har gjort det og dere har funnet utrolig fine planter da Vivi,,,

Maritklem

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Jeg har god erfaring med fuksia både i skygge og vind. Så søte de var begge to forresten. Kom på hvem som har sibirertebusk hvis du fortsatt vil sjekke - minvillahage heter bloggen.
Hilsen Ingeborg