Gå til hovedinnhold

Det er blitt skikkelig vinter.

Det er blitt kaldt, og skikkelig vinter på Lillehammer de siste dagene.
I ettermiddag var det en flott blåtime.
Bildene er tatt fra veranda'n, med utsikt mot byen.




Idrettslaget benytter anledningen, til å produsere snø i den lokale bakken.

Jeg har satt ut flere boller med vann.


I disse bruker jeg telys, pga størrelsen på lykta.
Det var litt kaldere enn jeg trodde, så disse frøs helt igjennom.
For å lage hull, så brukte jeg varmt vann.


Vivishageroms hage- og fotoblogg

Kommentarer

Så vakkert!
Blåtimen er flott!
Og etterkvart vert dagane lenger og lenger... :-)
Nydelege bilde av blåtime over Lillehammer.
Og DEI fine lyktene.
Eg har planer om å prøve å lage slike, men her
er berre 2-3 minusgrader så eg trur ikkje det er kaldt nok.
Får sjå til helga.

Fin torsdag.
Oj den nydelige blåfargen da ! Så det er også en måte å lage islykt på , det var lurt og det skal jeg gjøre også. Fin kveld til deg !
Vakre bilder fra Lillehammer og snø. Lyslyktene har blitt flotte med T-lys i.

Ha en fin helg!
eli bella sa…
Nydelige bilder, det ser skikkelig kaldt ut. Her har vi bare minus 5-7 grader.
Islyktene er kjempefine og godt nytt år.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne