Gå til hovedinnhold

Drivhusets historie

 Den gang da - også nå i dag.

Sommeren 2008 ble jeg eier, av et høyt etterlengtet drivhus.


Det var en del jobb med grunnarbeid og tilpassing med gulvet, og rundt gikk jeg og skulle ønske at gubben jobbet litt fortere.


Tenk deg, et helt nytt ubrukt drivhus, med nylagt tregulv og plass til alt man kan drømme om.


Første sommeren med drivhus, og jeg var i himmelrike.
Tomater, agurker, blomkål og salat var satt i murerbaljer. Mulighetene er mange når man har et drivhus, og alt kan dyrkes i baljer og bøtter.


Vinteren da alt bare brast.
Vinteren 2011, så knuste snøen mitt kjære drivhus.
Det var en tung og trist dag, og det virket som om det var slutt på alt.


Redde det som reddes kan, og med hyggelig betjening hos Hobbydrivhus, så ble drivhuset satt opp igjen sommeren etter.
Jeg har lært å passe bedre på, og tar av snøen nå flere ganger i løpet av vinteren.


Drivhuset er mitt fristed, og jeg elsker det lille huset i hagen.


Sommeren 2015 - Det har forandret seg litt siden 2008.


Min historie om hagens hyggeligste hus.
Det var en gang - og nå fortsetter gleden.

Link:

Vivishageroms hage- og fotoblogg

Kommentarer

Anonym sa…
Hyggelig historie, selv om det ble riktig dramatisk på midten...
Virker som Hobbydrivhus er et bra valg.
Nå kan man nesten ikke se drivhuset for bare frodighet :)
Åshild sa…
Håper du får mange hyggelige og nyttige timer i drivhuset utover våren. Flotte bed var det rundt det også.
Martin sa…
Bildene av ditt sammenraste drivhus er skremmende.
Jeg minnes så godt redselen da den siste stormen/orkanen rev og slet i hus og heim her hos meg.
Solskinnsbildene dine er mye hyggeligere :)
Maribel sa…
Visst är det skoj med växthus, bra att det löste sig. Ser så frodigt och fint ut i din trädgård, med alla vackra blommor.
Ha det fint!
Marika
Meta sa…
Ett växthus är ett underbart ställe att vara på förstår att du blev ledsen när det föll ihop men man "lär sig av misstagen" heter det så nu passar du snön mycket.
Ha det gott i ditt växthus snart är det dags igen att vara där.
Ha en fin helg
Kram Meta
Carina sa…
Tur i all otur att du kunde få växthuset uppbyggt igen. Såg några vridna metalldelar och tänkte - nu var det kört. Ett lyckligt slut trots allt :)

HA en fin helg! Carina
Det ser virkelig frodig ut i hagen din !
Kos deg i drivhuset framover:-)
Ha en fortsatt fin helg.
Ja, det er koselig med drivhus. Her er stort sett ikke snøen noe problem, men vinden tar som regel noen ruter hvert år. Veldig frodig og fint utenfor drivhuset ditt.:)
Hilsen Ingeborg
Så fint det har blivit nu, bilden från i somras var ju alldeles ljuvlig! Och så förfärligt det måste varit när det rasade ihop!
eli bella sa…
Så flott det ser ut. Skulle gjerne hatt et jeg og.
Ha en fin søndag og ny uke.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne