Gå til hovedinnhold

Vårtegn i mars



Selv om vi er inne i den første vårmåneden, så vil ikke det si at vi har vårtegn ute langs husveggen.
I allefall ikke her hvor jeg bor, for her har snøen lavet ned i flere dager i strekk. 
Det er mer julestemning ute, enn det er vår og nå kjenner jeg at jeg er litt lei av alt det hvite som daler ned.

Men været får jeg ikke gjort noe med, og takk for det, så da gjelder det bare å gjøre det beste ut av situasjonen.
Jeg skaper vår i stua - for andre eller tredje gang i løpet av noen uker.


Det er fint å kunne drive frem noen kvister inne, og det beste er at det er helt gratis.
Blomster Finn hadde et flott innslag på God morgen Norge i dag, om hvilken kvister som kunne brukes. 
Jeg ble inspirert og skal ut igjen i morgen, for å klippe flere kvister.




Rosene ble med hjem fra Rema 1000 i dag, og de kostet heller ikke så veldig mye.
Jeg liker at ting noen ganger kan være billig og bra.



Denne lange kvisten er fra Lønnetreet i hagen. Jeg bruker de kvistene jeg har i hagen, men skal i morgen prøve å grave frem litt blåbærlyng.
Etter blomster Finn's anbefaling så skal Syrin være en ypperlig kvist.




Pottene med Pelargonia skaper også en vårstemmning, selv om disse har stått i stua i hele vinter, så skal dem nå forsiktig få litt gjødsel og ny jord.

Link:

Vivishageroms hage- og fotoblogg

Kommentarer

Hei! Koselig stemning i bildene dine! :) Jeg har også, ilikhet med BlomsterFinn, god erfaring med å drive frem kvister av syrin. De er lette å drive frem, har fine blomster og fremfor alt lukter de veldig godt! :)Hilsen Tante Grønn
Herlege vårbilder.
Fint å ha vårtegn inne når det snøar ute.
Eg fekk litt inspirasjon frå Finn Schøll i God morgen Norge så eg
var ut og braut nokre greiner av syrintre, epletre og morelletre i dag.
Så får vi sjå :)

God helg frå Anne-Mari
stallnilsen sa…
Ja det er koselig og kunne lage vår inne , når snøen laver ned ute :)
Koselig du har gjort det, Vivian.

Ha ei fin helg.

Lisbeth :O)
Härliga bilder. Jag ska med plocka in grenar dóch driva fram, längtar efter söt vårblomning. Syrén är jättevackert, det har jag inte hos mig.
Kram Maria
Villrose sa…
Søt vår i stua :)
Tror jeg må gjøre noen lignende tiltak. Her har jeg fortsatt Amaryllis-blomstring!
Meta sa…
Det blir att hjälpa våren på gång inne när snön är tjock ute. Det har du då lyckats väl med så fint och ljust det är hos dig. Jag brukar ta in kvistar av körsbär hos mig. de är såå vackra när de slår ut.Tog in Kastanj förra våren de blev jättefina de med.
Ha en fin och skön helg
Kram Meta
Tack för finfin inspiration, jätte vackert. Tänkte bara tanken igår men idag ska jag också göra slag i saken. Blåbärsris och kvistar från trädgården ska plockas.
Skön söndag på dig!
Enig, her er jeg klar for vår! Snøen er på vikende front, men ikke borte. Bra at du tipser om å drive syriner inne, det blir spennende å prøve. Håper det våres hos deg også!
Lovely pink roses, beautifully displayed.
Many thanks for joining Floral Friday Fotos, your contributions are always appreciated.

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne