lørdag 6. september 2008

Høstopprydding i hagen - forhåpentligvis i dag

Jeg håper jeg får ryddet opp igjen litt i helga, og planta staudene som kom i posten i går. Mange av sommerblomstrene er ferdige nå og har virkelig gjort nytta si, så nå er det på tide å skifte ut til litt mere høstlig foran utgangsdøra. Får se hva vi finner i skogen. Rogn er jo fint nå og holder seg ei stund i vann.

Når det gjelder bloggen så må jeg snart si meg fornøyd med den. Det dukker stadig opp nye muligheter til form og farge, men skal jeg forandre på den hele tia så blir den jo aldri ferdig. Så nå erklærer jeg bloggen for Vivis hagerom for endelig ferdig og klar. Kan nok hende jeg kommer til å endre framside bilde ettersom årstidene i hagen min.

Ha en kjempe fin lørdag alle sammen.

4 kommentarer:

Ellea sa...

Er det ikke vemodig med høsten? Trøsten min er alle mine vakre fuchsia som ikke bryr seg stort om at det er høst og blomstrer villig fram til frosten kommer:-)

Vivi sa...

Ja, jeg har også mange Fuchsia i både blomst og knopp. Herlig med noen som holder koken.

Elisabeth sa...

Grattis med blogg ja. Jeg driver og motiverer meg selv til en siste innspurt i bed og rundt husveggene. Det er alltid masse som skal gjøres når høsten banker på.
God helg til deg :)

Lene fra Lillehammer sa...

Takk for hilsningen i dagboka mi Vivi. Og ja, du må spare på frøene for meg. Stokkrosa di blir jo aldri ferdig med å blomstre så den står nå der snart mutters alene, har revet opp mange av de andre stokkrosene. Så mange stokkroser skal jeg ihvertfall ikke ha senere. Ha en fortsatt fin kveld!