søndag 23. november 2008

Førjulstemning med Gråtass

Juleforestilling med Gråtass og vennene hans, julenisse, fjøsnisse og julemarked. Skikkelig familiedag på Vegmuseet i Øyer. Koselig med snøen som lavet ned, julesanger og store forventninger hos alle de barna som var der. Men fryktelig kaldt, særlig da på beina. Forestillinga varte en time og det er lenge å stå stille, selv for oss voksne.

Masse folk og det var mange boder på markedet, bl.a husflid, spekemat, julebakst, honning og tre duppe ditter. Det var bål, matservering, hornmusikk og mulighet for en tur med hest og vogn. Litt julestemning fikk vi, selv om jeg synes det er kanskje litt tidlig, men det er jo advent til neste helg, så det går helt klart fort nok.

Håper alle har hatt en fin søndag.

Jordsekken ligger uåpnet enda og frøene ligger i boksen sin. Kommer liksom ikke igang.

7 kommentarer:

Ellea sa...

Jeg var innom Agder Naturmuseum i dag, og da var det juleverksted der. Det yrte av både barn og voksne. Koselig:-) Særlig for meg som ikke lenger har små barn og enda ikke barnebarn som jeg kan ta med på slike arrangementer.

Rekkehuset sa...

Høres ut som en koselig dag! Enig i at det er bittelitt tidlig for julestemning, men det nærmer seg fort. Her er det ikke så mye som et snøfnugg, og det gir jo heller ikke akkurat julestemning.
Ha en fin dag Vivi!

Lene fra Lillehammer sa...

Det hørtes jo koselig ut Vivi. Vi har planer om å dra på julegateåpning på Maihaugen neste helg vi da. Vi var der i fjor også og det var jo ganske koselig. Men selvfølgelig kommer jo det helt an på været. Får ihvertfall håpe det ikke blir slik det er i dag, fy søren, er redd huset skal velte over ende jeg gitt.
Og nå må du få satt i gang med å få sådd frøene dine, koselig å sitte å så synes jeg. Jeg kan forresten så stokkrosefrøene for deg til jul og så kan du få de når og HVIS de bygynner å spire.

Lyst på livet sa...

Godt å høre at det er flere som har både frø og jordsekk liggende på "vent" ;-)

Ha en fin dag

Vivi sa...

Jeg sier bare ja takk, Lene. Du er super snild. Skal huske på deg til våren.
Pass på når du går ut, så du ikke blåser bort.

Kathrine sa...

Her har nå julestemningen regnet nesten vekk. Blautsnø og is i dag..Ja ja, det var vinter nr.1. Da har vi bare 9 igjen...

Ha en fin dag:-)

Juni sa...

Takk for koselig komentar inne hos meg.
Det høres ut som dere har hatt en flott men kald dag.
Håper på snø her, men det bli vel kanskje med håpet?