lørdag 1. november 2008

Halloweenfest

Da var årets Halloweenfest over og dagen derpå er over oss. Stuegulvet er et seigt sammensurium av trolldrikk og kjærlighetpinner. Overfylt braskepose på kjøkkenet og et spindervev på skakke i vindu. Joda, festen var vellykket og alle 9 guttene var fornøyd. En lett blanding av vampyr, drakula, spiderman og spøkelser, men en kjempe fin guttegjeng som oppførte seg slik en vampyr og hans gjeng skal gjøre. Trollmor (meg) som sto for trolldrikk og merkelige historier, var også fornøyd med kveldens hendelse og koste seg veldig når alt falt til ro, og med gotterirester i bollen og Kodenavn Hunter på TV, så var alle enige om at kvelden hadde vært fin.Svarte søppelsekker kan brukes til det meste. Her brukt som duk.

Edderkoppnett med sjefen på plass.

Trolldrikk laget av Trollmor, med edderkopper og en frossen trollhånd. Laget i hansken til Trollfar. De små vampyr og drakulagutta syntes helt klart at det smakte hånd av drikken.Edderkoppnett i vindu som var selvlysende. En spøkelsegutt kunne stolt fortelle til Trollmor at det var nok bare på liksom. Godt å vite !

Å lage til en fest for unger er veldig gøy, og når alle er fornøyd og når sønnen i huset synker til slutt sammen, med bestekompisen foran Disney, så er Trollmor og hennes hjelper fornøyd med kvelden.

9 kommentarer:

Ellea sa...

Wow! For en jobb dere har gjort, og så fantastisk at dere tar på dere jobben med å arrangere fest for guttene i stedet for å bare sende dem ut for å tigge godteri!

Alt så fantastisk flott ut, både mat og dekorasjoner. Her har dere virkelig vært kreative:-)

Rekkehuset sa...

Du verden! Det ser ut som en veldig morsom fest! Supre kaker og saker du har laget - må si jeg er spesielt imponert over den hånda:-)
Ha en god dagen-derpå!
Klem.
PS! Jeg er noe bedre i dag:-)

Lene fra Lillehammer sa...

Jøss så flink du har vært, riktig så oppfinnsom og jeg tenker de hadde det skikkelig gøy. Håper jeg blir like flink som deg Vivi!
Ha en strålende lørdagskveld. Det er jo så koselig vær i dag, rene julekortet ute!

Ninni sa...

OJ! Her har noen virkelig lagt seg i selen ja. Er kjempeimponert! Det ligger nok noen timer med forberedelser bak den festen. Heldige barn med så snill mamma :) Smakte hånd av trolldrikken ja...de er søte de små. Jeg snakket med en av de skumle som dukket opp på døren i går, han påsto med all den sikkerhet som finnes i verden at han hadde sett en djevelmann med rødt djevelspyd...

Anne på Moseplassen sa...

så morsom ide å fryse ned vann i en hanske! Genialt og gratis :D
Så ut til å være en flott fest!

Tove sa...

Må ha vært en knallfin fest det der :-) Forstår godt at ungene koste seg.

merethe sa...

Du verden så flott fest du laget for sønnen din! :) Det var nok kjempepopulært.Flikn trollmor du :)

Elisabeth sa...

Kjempegøy, og ikke minst lekkert pyntet. Har også hatt endel halloweenparty for våre unger, frossen hanske og ikke minst heksefingre har vært fast innslag. alltid like vellykket ;)

Mete sa...

Et fantastisk alternativ til å sende ut ungene på tigge- og rakkerferd i gata og nærområdet!
Dere har vært kjempe flinke! Og jeg forstår godt at den unge, håpefulle var fornøyd!