tirsdag 11. november 2008

Ja, så var vi der igjen da....

.. og vips så var data'n nede igjen og ingen skjønner hvorfor. Virusprogram som skulle være så bra, som "satt fast i data'n " når vi kjøpte den, ja den viste seg å ikke være så bra likevel. Etter å ha lastet ned et program, fra samme leverandør, som skulle få bukt på dette forferdelige virusprogrammet, så var det å laste ned et nytt. Det tok sin tid, særlig når data'n i utgangspunktet var smittet av et uforklarlig virus, som enda ikke har vist tegn til forsvinning. Og jeg fyker rundt og spør hvorfor, hvorfor, hvorfor ?????? Og dette har vi brukt penger på!!!!
Nå ser det ut til at alt ordner seg, og takk til datahjelpen litt lenger opp i gata her, som stadig må komme med "legekoffert" og hodelykt i mørket. Men like blid og veldig grei og snild mann, som ikke gir seg i første omgang, men er også veldig opptatt av å finne løsningen.

Og mens vi venter på bedre tider, så hjelper det jo at datteren i huset også har en PC og som nå befinner seg hjemme hos ei venninne. Da sniker mor seg inn og blogger litt i fred og ro.

Har endelig gjort ferdig takkekortene fra bryllupet og jeg håper jeg får sendt dem i morgen. Fri dag og timeplanen er klar allerede. Frisør og handling av ymse slag også må jeg prøve å få startet såsesongen. Skal innom Felleskjøpet for å kjøpe mat til dyra, og jeg håper dem har såjord. Ellers så kjøper jeg vanlig hos Plantasjen. Mange planer og altfor få timer på en slik etterlengtet fridag. Og så er det lønningsdag og det nærmer seg jo jul, så kanskje jeg skulle begynne å titte, bare litt.... Nå tror jeg at jeg skulle ønske at tiden hadde stoppet bare noen dager.

Håper på bedre datatider i løpet av uka, kanskje ??

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det er jo bare så irriterende når ting ikke fungerer, særlig når man har betalt i dyre dommer for det. Håper dere får fikset dataen fort.
Og nydelig kort som du har laget, kjempelekkert!

Lene fra Lillehammer sa...

Velkommen tilbake! Og joda, Felleskjøpet har såjord, ligger t.o.m inne i butikken (før lå de jo på lageret). Jeg har kjøpt inn et par sekker jeg da, greit å ha for mye enn for lite, for jammen går det litt jord når man førstes begynner med såinga, det er jo som regel mer frø enn hva man var klar over.

Sine sa...

Håper du får en fin gjøre-ting-dag i morgen. Og så så flink og energisk du er som allerede nå begynner å planlegge neste sesong. Jeg bare later meg, jeg.
Tvi tvi for kjapp pc-fiksing.

Kathrine sa...

Ingen virus her, vi har mac. Og der lages ingen virus. Deilig, vi trenger ikke være redd for det iallefall. Men min mann har pc på jobb, der skjer det saker og ting ja...

:-D