Gå til hovedinnhold

Nå kom snøen

Og det har vi venta på lenge. Når utedressen til minsten kommer hjem med jord og søle, så ønsker jeg meg snø. Og det har jeg fått nå og i går var dressen våt og jeg kjente at dette likte jeg bedre. Hagen min har også fått på vinter dyna si, og det har jeg også ønsket ei god stund nå. Så nå mangler jeg bare et fuglenek og en dompapp, så er "julestemningen" ute i hagen fullkommen. I dag blir det i allefall kjøpt noe godt til småfuglene, så har jeg noe koselig å se på ute også.

I helga skal jeg så og jeg må kjøpe jord. JEG MÅ - JEG MÅ - JEG MÅ.

Tenn et lys i kveld for alle som har det litt kjett eller som kanskje bare trenger noen gode tanker fra deg.

Ha en fin helg.

Kommentarer

Så godt å se at det er flere enn meg som er hagegal og liker snø :) Her kan jeg nok ikke forvente noen permanent dyne før til jul, men jeg gleder meg over det vi får, og over rimfrosten vi får :)
solfrid sa…
Snø, vettu - det er et innmari stort savn. Gjentar det til det kjedsommelige; etter mange år på Hamar var de første vintrene her i Fredrikstad våte, møkkete og utrolig kjedelige. Ikke en snømann i mils omkrets (!)

I dag er det 10 plussgrader, det spirer litt histen og pisten, kan bare glemme å så stauder, sola skinner og himmelen er blå. Pent, men som sagt, kjedelig.
Ha ei god helg!
Ellen Walnum sa…
Jeg må innrømme at jeg er en av dem som avskyr snø.......men nå har jo ikke jeg noen parkdress som kommer hjem svart og fæl:-)
Kathrine sa…
Heldig du er da:-) Her plasker det ned i dag, men skal i garasjen og sjekke om yngstemann har ski til vinteren.

God helg:-)
Rekkehuset sa…
Ja, kjenner at det snart kan komme litt snø her også..parkdresser og regntøy står jo nesten av seg selv på grunn av søla... Mye lysere blir det jo også:-) Her har det vært sol og fint i dag, vi har vært på tur med boller og kakao - koselig:-)

Skal tenne lys - et for deg også vivi (selv om du ikke har det kjett)!

Fortsatt god helg! Klem.
Sine sa…
Å heldige du som får snø og bare våte utedresser. Snøen er så fredfull og ren. Skulle ønske den ville besøke oss her også litt mer, men vi er visst ikke interessante nok... ;-)
Dressene her er alltid skitne, entréen full av sand, jord og grus. Tenk om det bare hadde vært smeltet snø.
Nyt den!
Torill sa…
Så bra at du minnte meg på jord,Vivi!Det har jeg helt glemt.Tror ikke jeg har vært helt meg selv denne høsten,føler at det er mye jeg har "glemt"....
Her er det grått..og regn som vanlig.Men nå har tempen kommet seg ned på 3 tallet,så kansje vi får noe hvitt og snart?? Er IKKE glad i snø og kulde,men håper på litt "julestemning" snart...En forsatt god helg ønskes deg!
Elisabeth sa…
Jeg er nok ikke noe snømenneske selv, kun i desember, da må det være hvitt *Ler*

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne