fredag 7. november 2008

Så var det helg igjen...

...og glade er vi for det. Har vært på arkivseminar i dag på Hunderfossen i Øyer, og man blir fornøyd nå klokka nærmer seg 1500 på en fredag efta. Godt å komme hjem, slenge beina på bordet og finne gromm sjokoladen og bare kose meg. Jenta i huset kom hjem fra Egypt i dag også, og det var skikkelig godt å ha henne hjemme igjen. Hadde kjøpt gave til alle og masse fint til seg selv og venninnen som straks måtte komme på besøk. Så nå er det en gjevn fnising og latter fra rommet.

Nå snør det og jeg håper virkelig at det blir litt bedre føre enn det har vært. Is er ikke noe særlig, hverken for unger eller eldre.

Nå skal jeg kose meg med "Skal vi danse" og så er det Kodenavn Hunter seinere i kveld.

Ha en riktig fin fredagskveld alle sammen.

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Ha en riktig flott Fredagskveld, Vivi:-) Kos deg! Det skal jeg og.

:-))

Lene fra Lillehammer sa...

Åååå, nå fikk jeg virkelig lyst på sjokolade Vivi men jeg har ikke noe...blææææ! Å skal det være sjokolade må det nesten bli min favoritt for tiden....sjokoladen som byr på en bit av det gode liv, nemlig Yade med Kaffe Latte...mmmm. Skjønner du hvor mye jeg har lyst på det akkurat nå? Kiwi er jo bare 2 minutters kjøring fra meg...nei, jeg får la være. Morten har forresten kjøpt supergode appelsiner på CC mat på Strandtorget i dag. De var de beste han noen gang har smakt så jeg får vel heller nøye meg med det (vil ha yade, vil ha yade).
Ønsker deg en strålende fredagskveld Vivi, ikke sant det er trivelig med snøen som kommer? NOT!

merethe sa...

EN herlig fredagskveld ønsker jeg deg! klem

Rekkehuset sa...

Ha en riktig fin helg Vivi! Og kos deg med jenta nå når hun har kommet hjem:-)

Vivi sa...

Joda, Lene det er super godt med sjokolade. Du har jo en fordel da at Kiwi har åpent til kl. 2300 - her stenger Joker kl. 1800.

Min favoritt er fruktnøtt - to ting på en gang: frukt og sjokolade.