lørdag 20. desember 2008

Førjulsglede i posten

Jeg ønsker å takke for julepostoverraskelser. I går fikk jeg pakke fra fiol. Hjemmelaget julekorg, selvlaget til/fra lapp - som var kjempe koselig, og frø av paprika. Kjempe koselig førjulspakke som virkelig varmer et hagehjerte. Tusen, tusen takk, fiol. Jeg setter virkelig pris på deg.
I dag kom det kort fra Lene, med bilde av verdens søteste julegutt. Kjempe fint kort med sølvhjerte på. Tusen, tusen takk, Lene. Jeg kjenner at jeg føler meg heldig som har blitt kjent med deg.

Nå er det kunn 4 dager igjen til nissen, forhåpentligvis, setter igjen sekken full av pakker på trappa. Feberen til sønnen henger litt i enda, men formen er på topp og matlysten er kommet tilbake. Noe mage problemer har vi enda ikke fått, så jeg krysser fingrer for at det holder seg unna.

Handletur for å gjøre unna det siste i dag. Masse folk og biler på kryss og tvers i kø og rekker. Det blir nok jul i år også.

Ha en kjempe fin lørdagskveld alle sammen.

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Godt dere kanskje er ferdig med det værste før jul da. Bra med oss alle her enda..I dag pratet vi med naboen, som hadde vært tidlig på julehandel i ett av Trondheims største matvarehus. Totalt kaos. Så vi dro til sentrum, og hadde en rolig handletur:-) Litt merkelig egentlig, mange parkeringsplasser og rolig stemning. En fin tur, og de fleste pakkene er i hus nå:-D

Artig med julepakker i posten! Å du, som vi gleder oss til jul:-))

Ha en fin fin kveld, og helg:-))

Ellea sa...

Å så hyggelig med førjulsgaver i posten:-)