fredag 19. desember 2008

Førjulstemning med feber og hoste

Joda, jeg var ganske sikker på at vi slapp ikke unna i år heller. Det er typisk før jul at virus og annet styggedom, skal kommer snikende på oss når vi minst aner det. Kvalme og oppkast - hoste med feber er noe av det som ruller rundt på skolen og barnehagen. Nå ligger minsten i feber og hoster værre en 5 håse bikjer. Kvalmen har også vært innom, men heldigvis bare i form av kvalme og ikke noe videre utover det. Jeg krysser fingrene for at det heller ikke blir noe mer.
Så da ble det en ekstra fridag i dag, med en febersyk 5 åring sovende på sofa'n. Trøsten får være at da blir vi kanskje friske til jul.

Har fått vaska litt, og håper at jeg får gjort meg ferdig i løpet av helga. Skal ha siste arbeidsdag på mandag. Har liten lyst til å rote rundt på Strandtorger lille juleaften i full panikk for at det kanskje skulle mangle noe. Juletre og fuglenek skal handles nå i helga og pyntes på mandag kveld. Det er godt å være ferdig med slik til lille juleaften synes jeg, for da får vi mye bedre tid til å slappe av og kose oss.

Jula kommer den, selv om ikke alt er på plass. Men så har det seg slik at jeg liker å ha alt på plass. Det ordner seg nok - spesielt for snilde jenter.

8 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Huff og huff. Det er ikke greit å bli syk før jul, men som du sier, sjangsen for at en er frisk hele julen er jo da tilstede!

God bedring til lillemann.

Mokki sa...

Jeg går store omveier hvis jeg hører noen hoster eller nyser... og skrubber hendene etter å ha tatt i dører. Har hverken tid eller lyst til å bli sjuk nå ;)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Kjedelig med sykdom slik tett oppunder jul. Håper minsten blir frisk fort, og at dere andre slipper unna :).
Her går vi, som ikke har vært syke enda, og håper at vi slipper....

merethe sa...

God bedring til lille gutt og håp om at dere andre slipper unna. Klem klem

Lene fra Lillehammer sa...

Uff og uff så uheldig dere er, men det er jo tross alt bedre at han blir dårlig nå og ikke den 23. liksom for han er vel sansynligvis frisk igjen til juelaften.
Og du.......tusen takk for julekortet jeg fikk i posten i dag, kjempekoselig og så flink du er til å lage julekort.
Ønsker dere en trivelig fredagskveld Vivi!

Ellea sa...

Nei men huff da....dette høres ikke bra ut.
Ellers må jeg bare si at din glede over julen og alle forberedelser til denne har vært med på å å gjøre min førjulstid til den beste på lenge.....takk!!

Rekkehuset sa...

Uff, ikke noe særlig med sjukdom nå midt oppi julestria! Krysser fingrene for at alle er friske til den STORE dagen i alle fall:-) Her var det ei som klagde fælt over vondt i magen i kveld, håper virkelig det ikke blir mer enn det.. Klem Hanne.

Juni sa...

God bedring til minsten og ønsker om at dere alle er friske til jul.
Her hostes det så det ljomer i veggene men vi har heldigvis ikke noe kvalme å klage på.
Ellers sier jeg som deg, jul blir det åkke som, men der er jo koselig hvis man klarer å bli ferdig litt før.