fredag 5. desember 2008

Hjertelig takk til gode venninner

Tusen takk til gode "nett" venninner, fiol og rekkehuset som har sendt meg en utmerkelse i dag.


The blog invests and believes the PROXIMITY - nearnessin space, time and realationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut,even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers!Deliver this award to eight bloggers who must choose eightmore and include this cleverly written text into the body of their awards.""Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."


Jeg har lyst til å sende denne videre til noen som jeg setter pris på. Det er noen som jeg må innom bloggen til, noen som jeg er blitt "godt" kjent med, om jeg kan si det.

http://kathrinehagen.blogspot.com/

http://rekkehuset.blogspot.com/

http://mest-hage.blogspot.com/

http://elleasverden.blogspot.com/

http://hagenigutua.blogspot.com/

http://meteshverdagstanker.blogspot.com/

http://junishage.blogspot.com/

Det er fredag og endelig helg. I morgen reiser ei venninne og jeg med våre barn til Oslo. Vi skal kjøre trikk, se på vaktskifte utenfor slottet og se Jul i Blåfjell. Og kanskje det viktigste, vi skal kjøre tog og det gleder minsten her seg til. Hyggelig førjulstur med hyggelig forestilling med blånisser, som låner og gir noe tilbake.

Var på Narvesen i dag og kjøpte togbiletter, og jammen er det dyrt. Tenkte kanskje at vi kunne reise på minipris 199,-, men da fikk ikke jeg med meg en unge gratis. Skulle jeg benytte meg at den muligheten, så måtte jeg reise for ordinær pris, og unge nr. 2 fikk 50 %. Totalt for meg og en unge tur/retur Lillehammer/Oslo = 966,- Og vi oppfordres jo til å kjøre kollektivt ?? Min oppfordring er å kjøre selv, men ikke like avslappende med 3 unger i baksetet. Togtur blir det og vi gleder oss veldig.

Søndag blir det litt rydding og vasking i huset, samt at vi skal bake pepperkaker.

Ha en super helg alle sammen.

6 kommentarer:

merethe sa...

Tusen takk til deg også vivi :))
Det er hyggelig å bli kjent. Det er ikke sååå langt fra Lillehammer til Hamar da :) Kanskje får vi en mulighet til sommern å sees ;)

Kathrine sa...

TAKK, Vivi:-)) Koselig da! Og, ønsker deg en fin tur til Oslo. Synd tog er blitt så dyrt, en flott måte å reise på.
Vi bloges:-)

Klem, og tusen takk igjen:D

Ellea sa...

Å så hyggelig Vivi:-) Tusen takk! Jeg liker så godt å følge med på bloggen din også:-) Akkurat nå er det så deilig å lese om forventningen til julen og gleden over advent som du og ungene har.

Juni sa...

Tusen takk Vivi! Jeg setter virkelig pris på å få denne oppmerksomheten<3
Jeg har faktisk nettopp fått den fra Besta også. Det er visst noe som farer rundt på bloggene nå. Håper det er i orden for deg at jeg kanskje drøyer litt med å sende den videre?

Mete sa...

Så kjempehyggelig! Er på jobb nå, så jeg får ordne opp med å videre eksportere senere.

Jeg liker godt å lese i bloggen din også - er blitt godt kjent med mange av dere "snuppene" her inne!
Takk!

Anonym sa...

This site ωas... how do I say іt? Relevant!! Finally I've found something which helped me. Thanks!

my webpage; unlock iphone telstra