Gå til hovedinnhold

Vinterstemning

Vinteren er kommet tilbake og snøen laver ned. Var en tur ute med kamera og her kommet noen bilder fra vinterhagen min. Endelig har hagen min tatt vinterkåpa på.
Drivhuset står der og bare venter på våren. Og jeg har store planer om det skal fylles med.

Syrinhorternsia'n henger med hodet. Snøen kan være tung å bære for en spe og tynn syrin frøken.

Hagelampa bærer preg av snøblogens ukontrollerte sprut.

Jeg klarte aldri å kaste pellisene mine, som egentlig fortsatt irriterer meg noe grenseløst. Klippet dem ned har jeg i alle fall fått gjort. Så får vi se.

12 års feiring på søndag. Rosa er fortsatt fargen.

Rosa roser som ble kjøpt på Plantasjen søndag formiddag. Kasta søndag kveld. Bort kasta penger, for alle hang med hodet når festen var over. Men dem gjorde nytta si, og da er det greit.


Ellers så er jeg hjemme på andre dagen med en hostende sønn. Skal liksom ikke noen ende ta denne forkjølelsen. Nå er det andre runda hans siden jul.


Håper alle der ute i snøen ikke snør inne.

Kommentarer

Merethe sa…
Det snøøør her også, men har ikke snødd inne enda. :)Skal ut å kjøre igjen om ikke så lenge. Ikke koselige veier i dag nei. Men men det går som regel bra alikevel. Ha en fin dag hjemme. God bedring til sønn men hoste. Klem
Rekkehuset sa…
Her snøør det også; det laver ned med fuktig snø.
Så fint bord du hadde dekket til 12-åringen! Er vel mange jenter som vil ha rosa regner jeg med, får nesten litt vårstemning av bordet ditt jeg:-)
Riktig god bedring til den syke!
Klem Hanne.
Ellen Walnum sa…
Her har det ikke kommet noe snø. Forresten, hvor er her, når man sitter på et tog og er i bevegelse:-)

Nydelig vinterstemning i hagen din !
Kathrine sa…
Så du fikk ikke til å kaste pellisene dine nei,-) Jeg greier nesten ikke å kaste noe som helst av planter.

Send snøen hit da! Bare is is og atter is her..Er lei av is og støv.

Flott bord. Her er rosa perioden til datteren over for noen år siden, men husker den ja.

Ellers så hører jeg av folk at roser fra plantasjen er elendige vist.. Har aldri kjøpt der sjøl.

Fin vinterhage til deg da:-))

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne