Gå til hovedinnhold

For å være helt sikker...

... på hva vi normale, frosne og ensfoldig normenn handler så har nå Rema 1000 begynt å merke varene sine. I dag har jeg kjøpt en pose med "100% appelsin" og en pose med "Bare banan". Det er jo greit å vite, om jeg ikke skulle vært helt våken og trodd at jeg kjøpte epler eller plommer. Nei, HURRA for Rema 1000 som gjør det helt klart for kunden hva frukten inneholder.

Ellers så har jeg FRI i dag og har bestemt meg for og ikke gjøre noen ting.

Har satt Primulapottene på badegulvet, etter 14 dager på kjølig mellomlagring.

Det snør og det er kalt.

Kommentarer

Rekkehuset sa…
Du, de appelsinene har jeg også tenkt endel på. Jeg er faktisk i tvil om det er helt "lovlig" å kalle appelsiner noe sånt, det indikerer jo på en måte at andre appelsiner er mindreverdige. Jaja, en liten yrkesskade det der - gode er de i alle fall:-)
Har sendt konvolutt til deg i posten i dag, den ble litt "tynnere" enn jeg hadde trodd - det var rett og slett litt mindre i boksen enn jeg husket.
Kos deg på fridagen din!! Klem
Ellen Walnum sa…
Det enkle er ofte det beste.......er det ikke det de sier i reklamen, men hvor enkle tror de egentlig at vi er?:-))))))
elle-melle sa…
Det er mye lureri med varenavn så det er vel for å være helt sikker - eller?
Har ikke sett de posene selv, men lurer på om de var gjennomsiktige så du kunne se hva som oppi der?

Jeg kjøpte en juice fra Nora som heter Blåbær og Bringebær, under står med liten skrift: røde druer og granateple.
Jeg trodde jo da at juicen bestod for en stor del av blåbær og bringebær, men når jeg leser varedeklarasjonen står det: 74% rød drue, 10% granateple, 8 % blåbær og 8% bringebær.
Om ikke dette er feilmerking så er det i høyestegrad villednde synes jeg. På grensen til lureri.
Det riktige ville vel være å kalle juicen for druejuice med granateple, bringebær og blåbær.
Jeg har også stusset litt på det der... ;-)
mengdevis med juice selges som noe helt annet en det det er. Har sett det i årevis, og det er jo bare for teit.
Forrsten, om det er 100% apelsin, kan man da forvente at det ikke er sprøytemidler i?... Hvorfor ellers skulle det merkes sånn mener jeg...
Hei igjen! Hvordan har fridagen din vært? Har du gjort det du skrev du skulle gjøre...å ikke gjøre noenting?
Du, jeg var forresten innom fylkeskommunen og hadde jeg ikke hatt en samboer og en liten prins som ventet på meg ute skulle jeg jammen stukket opp til deg en tur.
Vel Vivil.......hvordan går det da......med stokkrosene altså? Er det noe liv????? haha
haha, morsom ordrebekreftelseord jeg måtte legge inn, werteris...tror det må være en eller annen tysk dialekt for erteris!
Hei igjen. Du den overflodsspira min skjønte jeg du var interessert i, altså isopen? Hvor mange trenger du? (hvis det var den du mente da).
Merethe sa…
Her er det mildere,snødd i natt. Grått som bare det...ønsker sol.
Deilig med en dag å ikke gjøre noen ting på. Eller bare det man har lyst til rett og slett. :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Macrobilder fra skogen

 

Helgegleder # 21

Jeg gleder meg allid til helgen. Tid for avslapping og kos sammen med familie og venner.   Tusen takk til dere alle sammen som bidrar med bilder til Helgegleder. Det er kjempe koselig å lese om andre gleder, om de er små eller store, så er det alltid stas å sette seg ned for å se.   Har du noen bilder som har skapt eller skaper en Helgeglede, så er du hjertelig velkommen til å delta.   I denne runden så er det på tide med litt matglede igjen. Jeg er utrolig glad i mat, og i å lage mat med spennende smaker.   Sist helg var det jo påskeaften. Her i huset har vi ikke noe fast matrett den kvelden, så i år ble det kalkun. Etter et innpuls kjøp på Kiwi.  Frøst så penslet jeg den med olje. Finhakket hvitløk, sitronpepper og raspa limeskall ble gnidd inn og slik lå den på benken en halv times tid (under folie) Jeg kuttet gulerøtter og purreløk i litt store biter og la sammen med kalkunen. Dette gir smak på kraften, som jeg senere skulle bruke til saus.

Helgegleder #68

Helgegleden denne gang kommer en dag tidligere, slik at vi alle kan få tid til ALT vi skal gjøre i morgen tidlig. Her i huset skal sønnen gå i barnetog, og da hjelper det lite om det er lørdag morgen. Tidlig opp for å henge ut flagg, spise frokost, få på penklær og være klar på skolen når klokka slår. Denne runden av helgegleder blir en blanding av flere ting. Sist helg så lå jeg på sofa'n med feber, hoste og snørr. Ikke noe stas, men lykkelig for at det ikke var denne helga. På søndag pakket jeg meg godt inn og tok med kamera ut, det kunne jo være noe som hadde kommet frem siden sist. Denne Auriklen kjøpte jeg i fjor, og du verden så flott den er. Se på det hvite, det ser nesten ut som snø. Siden Auriklen er en lav plante, så kan dere vel tenke dere hvordan jeg lå for å ta disse bildene :) Bare det kan jo være en flott helgeglede, i alle fall for nabo'n. Den flotteste overraskelsen på søndagens runde, var allikevel julerosen. Denne